0103qsf Ya kızlar bu bebege noldu boyle anlamyrm en son gittiğimde hersy normaldi ama az hareket ediyor yanj hareket var donuyor arada tekmeliyor ama sert değil nirmal mi ya da ben mi fazla beklenti içine giriyorm surekli hareket etsin bekliyoem anlamdm mesela onceden yemek yiyince kıpır kpirdi smdi o yok noldu bu cocuga anlamdm axaba gun icinde uyuyolrmi sağlık ocağına gittm kalp atisi icin normal gayet sağlıklı dedi hergyn hergunde gitmek istemiorm sizin nasl yada surekli hareket beklemek yanlsmi mesela sabah hareket etti öğlenden etti smdi gene tık yok
kahvesever__ 0103qsf canım ben de 29 haftama girdiğim yeni o gün 2 gün oynamadığı kafayı yemek üzereydim stres yaptım ağladım hemen eşimle hastaneye gittik baktılar normal bebeğiniz uyor demesin mi bana doktor 😂 sonra o haftalarda oluyormuş 2 gün hiç hareketini hissetmedim sonra hareketleri hissetmeye başladığım diyecem o ki o haftalarda oluyormuş korkma
Delikizz 0103qsf bebek büyüdükçe alanı azalıyor ve eskisi gibi hareketli kıpır kıpır olmayabilir telaş yapma. Hiç Hareket hissetmezsen sıkıntı.
Kubrailkan Hiç hareket hissetmezsiniz görünün diyorlar onun harici normal 🥰🙏 biz 30+5teyiz. 2 gün öncesi dışarıdan belli oluyordu hareketleri ,2 gündür hissediyorum ama narin narin 🐣🥰 çok değişiyor yani ,korkmayın 🙏💕🥰💜
0103qsf Kubrailkan ay cok sag ol kuzum ya ilk 3 aym cok zor gecti hala atamadm o korkuyu surekli ya birsey olursa dye korku var içimde Allah razı olsn
0103qsf kahvesever__ ay cok sag olun ya esimde yok kaynvaldmdehm çekiniyorum ya demeye yasli insanlar panik olurlar diye anlamdm ne uykusu bu uyutmayan cocuk smdi cok sakin aman iyi olsunlar da asiri korktm esimi aradm Dr git istersen dedi hafif kipirdi basladi sukur
kahvesever__ 0103qsf hareket eder canım o haftalarda oluyormuş dedim gibi panik yapma ben yaptım sen yapma 😂
0103qsf kahvesever__ evet ya hani sey vardi hafta büyüdükçe dedm bu cock kıpır kıpır olur tam tersi cikti beni de korkutuyor 😀
kahvesever__ 0103qsf evet canım 29 haftada bebekler genelde uyurmuş doktor öyle dedi korkma rabbim yavrularımızı korusun
0103qsf kahvesever__ ay cok tesekkur ederm canm randvm haftaya telefon numarası da yok ulaşamıyorum cok endiselydm hareket var.ebet ama cok sk degl kuvvetli degl korktm bende
0103qsf Delikizz ama 29 haftalk canm daha küçük değil mi 34 lerde oyle oluyor diyeduymustm 29 da yeri daralmismidir
Delikizz 0103qsf benim şuan 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde belirli bi haftadan sonra hereketlerde azalma olmuştu bebek büyüdükçe yavaştan azalıyor ama hafta olarak hiç hatırlamıyorum. Doktorunla görüş bir dahaki kontrolünde istersen