Dolunaybelinay alcang haberler de görmüş tüm tuzlayan da var naylon saranda var cahil saçma salak şeyler Allah akıl fikir versin
Nil2736 alcang ay hala tuzlamaya sıcak bakan hamileler var. Hani büyükler dedi die deil kendi istek ve arzusuyla. CAHİLE LAF ANLATILMAZ.. CAHİL BİLDİĞİNİ YAPAR….
alcang UmutsuzPolyanna yazık üzülüyorum bir de savunuluyo bu durum. Ne diyeyim bacım sende doğru söylüyosun
Deletedmom727271 Hayatımda gördüğüm en saçma şey olabilir. Tuz zaten yakan bir üründür. Hangi mantıkla yeni doğan bebeğe sürülüyor anlamış değilim. Saçma salak cahillikten başka bişi değil
SevcanBal Ben böyle bir şey olduğunu bile ilk kez duyuyorum çevremde olsaydı duyardım şükrettim şuan çevremdeki insanlar bu kadar saçma şeyler yapmadığı için
Semanurclskn Valla bu benim cahilliğim mi bilmiyorum ilk defa böyle bişey duydum balık mı bu kokmasın diye tuzluyolar. Daha neler var böyle kim bilir Allah akıl fikir versin.
alcang Semanurclskn hiç duymadığınız için çok şanslısınız kayınvalidesi annesi tarafından zorla yapılanlar dayatılanlar var
Capa94 Benim kaynanama kalsa her duydugunu yapar, kendine benzesin diye ağzına tükürcekmiş yok efendim doğunca su içircekmiş bilmemneye iyi geliyomus…
Bayancorek alcang ne kadar cahil bir toplumuz ya her konuda. O minicik bedenlere ne bu eziyet, büyüdükçe gerekli eğitimi zaten vereceksin yani. Nasıl bir vicdan anlamıyorum ya, soyları tükenmek yerine ürüyorlar bu zihniyetle.
Adileeselvi Bayancorek Banada kayınvalidem 40 banyosu yaptırırken bal dedi dedim saçmalamayın kırk günlük daha belirli bir yaşa kadar yasak dedim benim ağzıma bal sürmemisler dilim tatlı degilmi demiştim ve bana bunun için darilmisti