meltemkumsal16 esma2197- amiin insallahh bugun bide beyninde kist cikinca artık doktor yapmamız gerekiyor dedi 😔bende ağladım bittikten sonra cok zor cok
esma2197- meltemkumsal16 kıyamam valla ya neler çekiyoruz neler yaşıyoruz allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥺
Zeynepppdyg meltemkumsal16 merhaba bir iki gün dinlenirseniz problem olacağını düşünmüyorum bende yaptırmıştım inşallah sonuçlarınız güzel gelir şuan en önemlisi o 🙏
meltemkumsal16 esma2197- Amin insallahh cok zor zamanlar ilk annelik deneyimi bide ilk hamilelik Allah sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin 💕
Sade_01 @meltemkumsal16 ben de tecrübemi anlatayım ilk gebeliğimde yaptırmıştım ikili testim riskli çıkmıştı Bakırköy hastanesinde yaptırdım ben Bağcılar da oturuyorum amniyosentez yapıldıktan sonra eve dolmuşla gitmiştim.korkmayın inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz.bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
meltemkumsal16 Sade_01 cok tesekkur ederim gercekten iyiki varsınız böyle destek görünce insan çok rahatlıyor insallah bizimde temiz çıkacak sonucumuz 🙏🙏♥️
Hatice-Cihan meltemkumsal16 tamam işte ben bebeğide kendimde riske atmak istemedim onun için yaptırmadım bebekte düşük riski falan oluyomus
Ikinciyeanne Bende de toxo testi pozitif cikti bebege zarari olup olmadiguni anlamak icin amniyosentez onerdi korkuyorum da nasil yapiliyor bebege zarari olmuyordur insallah bende yaptırmak zorundayım suqn antibiyotik kullaniyorum bebege gecmesin diye