FatmanurFidanGnay Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim hamilelikle ilgili herhangi bir problemim yok herşey yolunda bursadan karadenize tura çıkmak istiyoruz kendi aracımızla dr konturolüm perşembe günü kendisine danişıcam ancak sizce çıkmalı mıyım yoksa farklı bir tatil mi denemeliyim
[silindi] FatmanurFidanGnay çıkın tabi ne güzel olur. 1 aylıkken trabzonun yaylalarına zigana dağına nerelere gittik. Bulunduğu ortama göre giydirince hiçbir sıkıntı olmuyor..
Nuraypazarlioglu FatmanurFidanGnay sıkıntın yoksa çıkmanda sorun olmaz bence.Kendi aracın istediğinde dinlenirsin. Gayet güzel tatil😊
Bahar54 FatmanurFidanGnay biz o haftalarimizda balkan turuna cikmistik hicbi sorun olmadi. Kendi aracimizla olunca daha rahat olmustu. Ara ara mola verip yuruyun cok daha kolay gecer :)
Acemimum FatmanurFidanGnay canım bn beş aylıkken hakkariden eskişehire gittim uçak otobus hızlı tren hepsini kullandım bi o kadarda yoruldum ama çok şükür bişey olmadı bide kendi arabanız hiç bişey olmaz bi riskin rahatsızlığın yoksa temiz hava ne güzel tadını çıkar :)
Bsrnr [silindi] bende 8.haftadyaım doktr bırsey olmayacagını soyledı ama evham yapıyorum tatılı onceden ayarlamıstık bebısın gelısı suprz oldu hastalık gıbıde gecırmek ıstemdgım ıcın gıtmekte ıstyorum bu formda yazanları okuyunca cesaretlendım acıkcası
Cigdemhan 5 aylikken gezin gezebildiginiz kadar sonra hareketler cok kisitlaniyo. Ben 5. Ayda ege kiyisi boyunca hic zorlanmadan gezebildim simdi 8. Aydayim işe zor geliyorum 😐
Reyhanazra FatmanurFidanGnay 36 haftalığım şuan 32 haftalıkken bende karadeniz turundaydım kendi aracımızla çıktık çok şükür sorun olmadı dr um her 2 saatte bir 10 dakika yürümemi söylemişti dediğini uyguladım çokta güzel geçti sizde arada mola verin birşey olmaz Allahın izniyle
Janset2105 FatmanurFidanGnay bende 18 haftalıktayım. Aynı şekilde bende istanbuldan Batum’a kadar Karadeniz turuna çıktım kendi arabamızla 😀 yoruluyorsunuz biraz sadece onun haricinde bi sıkıntı olmadı çok şükür 😀
ElifAkaln Bende 7 aylıkken karadenizin yaylalarına tırmanmıştım hiç de bişi olmadı biraz dikkatli olun yeter bence 😊
Yesimalmila bende 13 haftada istanbuldan manisaya ordam ankaraya gittim gezdim tozdum şükür bi problem cikmadi doktorumda sık sık mola verip gidebilirsun demişti. kendini iyi hissediyosan en dogru zamablar sonra agirlasip bisey yapamiyosun. l
Suzitosuzi Bence daha düz ayak yerleri tercih edebilirsiniz. Karadeniz turu yine yaparsanız. Hava değişimi kötü etkileyebilir havada virüs var yeni hastalığım geçti hamileyken çok çabuk hasta oluyor insan ve çok uzun sürüyor. Bayramda ailemin yanına bile gitmedim hava değişimi yüzünden. Tabi hastalığı çektiğim için artık çekiniyorum. Sizin ve bebeğinizin sağlığı en önemlisi bunu düşünün
Gulsummldr FatmanurFidanGnay bende beş aylıkken gitmiştim. Gayet güzel geziliyo. Kendini kötü hissettiğinde yatırırsın koltuğu. Beline de bi yastık. Oh 😊 iyi gezmeler
FatmanurFidanGnay Teşekkür ederim düşünceleriniz için🙏🏻😊bize bi beş yıl sonra geldi mucizemiz annemde beni biraz tedirgin etti kafamda deli sorular 😊😊😊
AyseFahriYalcn FatmanurFidanGnay canım ben 37 haftalık ken bayrama gittim İstanbul'dan Amasra ya 7saat yol dura dinlene çok şükür sıkıntı yaşamadım iki saatte bir mola ver idrara cik beş dakka yürü tabi gebeliginde sıkıntı varsa gitme