Raziyetes Kızlar park beşik almak istiyorum ama hangisi iyi hangisi kullanışlı hangisi çok fonksiyonlu asla bilmiyorum o kadar araştırdım ama yok hala karar veremedim yardımcı olur musunuz lütfen 🥺 kullananlar almış olanlar illaki vardır 🤗
Kdrtunl58 Raziyetes 10aylik bir kızım var bende park yatak aldım onun için 10aydir kullanıyorum çok memnunum yoyko markası anne yani oluyor sallanıyor bı bakın isterseniz
duygubykl Raziyetes prego miami aldım yorumları çok iyiydi tüm özellikleri vardı bir de indirim vardı hemen kaptım bu arada hala biraz indirim var bakmak isterseniz ☺️
Raziyetes Gamze01- Sgnn bu markanın birde bonte mi ne modeli var anne yanı gibi ama o kısmı aşağıya inmiyor hangisi iyi olur ki
Sgnn Raziyetes ben temasın çok önemli olduğunu düşündüğüm için uyurken dokunmak istediğim için aşağı doğru ineni tercih ettim canım. Madre benim ki
Raziyetes Gamze01- ne bileyim ya anne yanı ne kadar mantıklı ben elim çarpar kolum çarpar diye korkuyorum niyeyse 🥲
bussraozturk Raziyetes bende ondan çok tedirgin oluyorum o yüzden bende elele bonte aldım madreden farklı olarak sallanan port bebesi var yanında sanırım. Kurup baktım gayet beğendim inşallah kullanırken de beğenirim 😊
Raziyetes bussraozturk ben de elebabye baktım hep birde e bebeğe indirimi yakaladım ama ürün kalmadı. Onun için sorayım dedim 😂
as2121 Raziyetes prego miami aldım. Anne yanı olabiliyor sallanıyor. İçime sindi. Yoykoyu da çok beğeniyordum da herhangi bir mağazada görmediğim için pregoyu tercih ettim.
Raziyetes as2121 benim düşüncem de dönencesi olsun ne bileyim müziği olsun vs vs kapsamı çok olsun diye düşünmüştüm de sanırım hepsini bir arada bulmak zor 😂
as2121 Raziyetes pregonun dönencesi var , Alt değiştirme aparatı da var. Benim hoşuma gitti gidip mağazadan bakarsanız daha çok içinize siner 😊