FeriDee Kızlar rahim ağzı kısalığı için dün dr bunu verdi ister ağızdan ister vajinadan al dedi. İçindeki kağıtta ağızdan kullanım içindir yazıyo. Simdi ben bunu fitil olarak kullanabilir miyim. Fitil olunca baska mi oluyor. https://imgyukle.com/i/ExCg1t
HilalEyce FeriDee fitil olunca yan etki yapmıyor ama ağızdan baş dönmesi halsizlik yapıyor doktorunuz ne dediyse o şekilde kullanın
portakalcicegii FeriDee iki şekildedir aynı etkiyi yapıyor. Sadece ağızdan yan etki çok fazla oluyor. Günde 1 kere kullanıyorum gece yatmadan alıyorum. Rahat uyku sağlıyor
portakalcicegii kadifemsii bizzat doktoruma sordum alakası yok dedi. Şahsen fitili koymakta zorlandım ağızdan alıyorum.
FeriDee HilalEyce fitil olarak kullanılan kutu da böyle mi onu soruyorum. Hap ayrı fitil ayrı değil demi.
kadifemsii portakalcicegii doktordan doktora da görüşler değişiyor . Ama genelde fitil olarak daha etkili olduğu söyleniyor . Benimde doktorum fitil olarak aldığında akma yapabiliyor demişti bu yüzden gündüz ağızdan gece fitil olarak kullanıyordum
FeriDee Seda5892 fitil olanin kutusuda aynı böyle mi onu demek istiyorum. İçindeki kağıtta ağızdan kullanım içindir yazıyo da
Seda5892 FeriDee ağızdan ayrı vajinadan ayrı olarak satılmıyor tek ilaç bu. Elinizde olanı iki şekilde de kullanıyorsnz hem içiliyor hem fitil. Bende fitil olarak kullanıyorum hatta unutmuştum şuan koydum sayenizde 😂
Minikbey03- FeriDee vajinanızdan içeri ittiriyorsunuz bu kadar😌 3-4 cm kadar iterseniz yeterli oluyor
Seda5892 FeriDee eldiven takıp vajinadan içeri parmağınızla İtebildiğiniz kadar ileri ittirin işlem tamam, 🤣
Minikbey03- FeriDee bende fitil olarak kullanıyorum etkililiği daha hızlı olsun diye doktorum vajenden al ağızdan alma dedi sizde öyle yapın derim ama gece yatarken yapın uyumaya yakın gün içintr çünkü tuvalete gittikçe dışa atılıyor maalesef 🌺
Minikbey03- FeriDee yok akıntı vs yapmıyor ama vajen kaygan bir yapıya sahip olduğu için ilacın parçaları çıkabiliyor tuvalet esnasında herhangi bir akın vs yapmıyor