merwerkan1903 HakanDuyguGl ewet hemen sokagin basindan 3.bina mi ne zaten tramwaydan inince bakimca gorumuyo.persembe gunu de ben gidicem bilgi weririm sanada
HakanDuyguGl HakanDuyguGl cnm pekı ultrasonda barı renklı göremıyomuyuz bebegı ve kaç dk sürdü maayene
HakanDuyguGl Elifsena cnm bırde bakan doktor alı bey mı ve perınatolojı uzmanımı doktorum baska olmaz dedı bosa gıtmıyım randevuda aldım 😞
Elifsena HakanDuyguGl Evet canım bildiğim kadarıyla perinatalog çünkü benim doktorumda parinataloğa git mutlaka dedi Ali beyi söyledim kabul etti
elvinsmomm Vuslat61 evet perinatolog yaptı. Kalın parlak kâğıtta resmini, cd ve.diger dokumanlari.verdi
Hayallerim eminergunn bizde koç üniversite hastanesi hande yağmura yaptırdım 2 saate yakın sürdü çok memnun kaldım çok ilgiliydi
HakanDuyguGl HakanDuyguGl Elifsena cnm Ali bey sanırım perinatoloji uzmanı deıl aradım hastahaneye sadece kadın dogumcu dedı
Elifsena HakanDuyguGl Ne demek canım aklına takılan ne olursa sorabilirsin biz burda birbirimize yardımcı olabilmek için varız inşallah güzel sonuçlar alırsın sende☺️
Zehra1982 Prof. Dr Cihat Şen mükemmel bir doktor 2 hafta önce gittim çok memnun kaldım, muayenem 1,5 saat sürdü herşeyi o kadar detaylı inceledi ve bilgi verdiki içimizi çok rahatlattı. internetten araştırabilirsiniz YouTube da videoları var izleyebilirsiniz. Muayene ücreti 750 tl muayenehanesi taksimde.
Zehra1982 HakanDuyguGl hamilelik takibini yapan doktorun kimseyi tavsiye etmedi mi? Bazı hastanelere dışarıdan perinatoloji uzm doktorlar gelebiliyor öyle olunca fiyatları da daha uygun olabiliyor bunu da bi araştırmanı tavsiye ederim