Theia Kızım olursa İpek koyacağım ben.🌿 Alternatif İnci İdil Ece Gökçe Ada Nil Selin Derin Defne Asya
11mrv11 Meryu ya biz de Gülce çok istiyoruz etrafımızdaki insanlar farklı tepki verdiler başka isim bakın falan diye sizde de oldu mu öyle 😕
Gulceefe-00 11mrv11 neden farklı tepkiler verdiler başka isim koyun dediler ki benim kızımın adı da gülce duyan herkes ne kadar güzel bir ismi var diyor 😃
Meryu 11mrv11 Güzel bulan da oldu yakınlarımdan, güzel bulmayan da oldu. Ben bekarlığımdan beri çok seviyordum, etraftakilerin fikirleri kararımı etkilemedi ☺️
Gece_mavim0 Nurdanhldz bende kızımın adını aden koymak istiyorum ama bazı yerlerde cennet bahçesi yazarken bazı kaynaklarda Allah’ın lanetlediği kavmin adı olarak geçiyor kafam Allak bullak oldu 🤯
Nurdanhldz Gece_mavim0 ben bunu bi hocayla konuşacam bir iki haftaya kadar çünkü gerçekten hem az bilinen hemde değişik bi isim
Gece_mavim0 Nurdanhldz beni de bilgilendirirsen çok sevinirim bende katmayı çok istiyorum ama hep ikilemde kaldık 6 aylık olduk hâla isim bulamadık 🥰