yagmur50 Kızlar anestezi veriyorlar mı sigortamız yok özel hastane 6700 dedi bilgi verir misiniz lütfen
Boncugummmm yagmur50 anestezili yaparlar inşllah. Uyutulmadan çok zor oluyor canım bn de yaşadm bunu cok zor oluyor
boymomyz yagmur50 bana direk anesteziyi gectim ağrı kesiciyle yaptılar 🤦🏻♀️ Hastane araştır çoğu hastane uyutuyormuş
Nur22Elif Doktora ve yoğunluğa göre değişiyor, bizim çok yoğundu. Anestezisiz yaptılar. Ama anestezi isteyin mutlaka. Geçmiş olsun 🙏
Nur22Elif yagmur50 hayır ama sorun mutlaka ben bilmediğim için sormadım. O acıyı kimse yaşasın istemem. Sonra ağrı kesici yapıyorlar gerçi ama kürtaj esnasında açıdan bayılacak gibi olmuştum.
2kizanasi Şehir hastanesinde oldum hemen yatar yapmaz yaptılar bana mutlaka doktorunuza sorun ve isteyin işlemden önce. Diğer türlüsü çok zor olsa gerek
DuyguLina_ yagmur50 ben yaptırmadım Ama denk geldim acil gittiğim de kürtajlar oldu ben oradayken anestezisiz yapıyorlar. Direk yatırıp 5 dakika da yapıp kaldırıyorlar 🙄 anesteziyle uğraşacaklarını düşünmüyorum açıkçası aç gitmen gerekecek anestezi uzmanı gerekecek vs. Uğraşmıyorlar 🙄
m_k34 Banada anestesiz yaparız dediler çok korktum özelde yaptırmak zorunda kaldım 3500 verdim maalesef.