Ryhnylmz BusraAltiok necati hocaya ben randevu alamadim valla baska bi doktora almistim o da yokmus ona verdiler orda rastlanti yani randevu bulmak asiri zor
35SD28 Ryhnylmz dün bende oradaydım. Necati Beye gidiyordum. Sabah Yeliz hanıma sıra verdiler. artık randevu almıyorum 1 hafta arayla gittiğim için. Gerçekten çok beğendim. Boyunu kilosunu söyledi ve odasını doldurup taşırmıyor.
Ryhnylmz 35SD28 evet canim biri muayenede biri sandalyede 2 kisi aliyo en fazla cok sakin oluyo istedigin gibi konusuyosun falan ben de 33 haftada necati hocaya gorundum onun odasi cok kalabalikti sadece 3 kisi sekreter gibiydi doktor 10 numara tabi 😀 senn kac haftalik valla bana haftaya gel dedi de oglum var esimin de izin sıkıntisı oluyo o yuzden
35SD28 Ryhnylmz evet Necati hoca çok kalabalık ama Yeliz hoca iyiymiş en başında gidilirdi. 37+1 iz sabah gidiyorum bende sora için zor oluyor ama 1 hafta da randevu bulmak imkansız
Murgul Aycan051415 Elisa06 Bende doğumu orda düşünüyorum ama düzenli gitmedim. 31 oldum hamd olsun. Hangi doktor o kilo yanlış ölçen ve söylemeyen 😀
Elisa06 Murgul kız benim riskli gebelik 10 ay önce doğum yaptım ben üstüne gebe gebeyim riskli sezeryanliydi üstüne o yzuden petiyatri bölümüne gidiyorum ama bugün öğrendim bebeğimin nihayet kgsunu teyzeleri 2.589 kg çok şükür 35 haftalığm
Aycan051415 Cokistersengelerbence ay massallaaah da ne biliyim yani 1 haftada 700 gram almışımdır ama zaten net demedi ki 3500 olmuştur dedi kalktı gitti dotdotun biriydi zaten😅
Cokistersengelerbence Aycan051415 alır alır hiç merak etme. Bizimki 1 hafta arayla 600 gr aldı🥰 36 da 2510 du 37de 3160 gr a çıktı.
35SD28 Cokistersengelerbence 37. Haftadayız dün 2800 gram 49 cm dedi. Bende geriden mi geliyor dedim hayır minyon dedi. Ultrason da yanıltıyor ama nedense haftasına göre yapılanlara bakınca bizim kilomu düşük gibi. Kilo yapıcı şeyler çok yiyorum oysaki ama işe yaramıyor sanıyorum
Ryhnylmz 35SD28 1 hafta sonra gittiginde sabah erken gidip sira aliyon sanirim demi ben de son kez gun almak icin gidince 1 hafta sonra gitmis olcam mecbur oyle yapmak zorunda kalcam gibi insallah buluruz yine de senn de bitmis masallah Allah saglikla kavustursun🙏
35SD28 Ryhnylmz evet, 7.30 da oradaydım 42 numara 10.30 -11.00 gibi muayene oldum. Çok zor oluyor böylede. Amin inşallah cümlemiz 🤲😊
ftmprlk Kızlar sabah sıra almak için kaç gbi gitmek gerekiyor ? Ben bu zamana kadar hep randevu alıyordum ama kontroller sıklaştıkça randevu sıkıntı oluyor , birde sıra alırken istediğimiz doktora sıra veriyorlar mı, bilgisi olan yardımcı olabilir mi🥰