Ryhnylmz Ben de bugun yeliz colakogluna gittim 11 deydi randevum. Oyle tatli bi doktordu ki ya sedyeden bile kaldirdi beni bitanem minnosum falan diyo cok sasirdim ozelde bile boyle sevimli bi hoca gormedim sahsen 🤗
Annekuzusu_0 Ryhnylmz aynen aynen bende gittim helal olsun çok iyi kilosunu boyunu falan söylüyo ekranda görüyosun sadece resim vermiyo sen kaç haftalıksın
ftmprlk Ryhnylmz ben de yeliz hocaya gidiyorum çok tatlı kadın yaa , boy kilo rahim ağzı suyu vs tek tek herşeyi sayıyor 🥰işini severek yapan insanlar kalp ben ❤️
35SD28 Ryhnylmz dün bende oradaydım. Necati Beye gidiyordum. Sabah Yeliz hanıma sıra verdiler. artık randevu almıyorum 1 hafta arayla gittiğim için. Gerçekten çok beğendim. Boyunu kilosunu söyledi ve odasını doldurup taşırmıyor.
Ryhnylmz BusraAltiok valla canim ayin 7sinde gitmistim o gun hemen geri randevu aldim 2 3 gun sonra randevular kapandi simdi ayin 7 sine almam lazim bakalim acilirsa talep olusturdum mesaj gelir hemen alirim
Elisa06 Aycan051415 birde üstüne ben ona diyorum aynı meslektaşız aynı yerde çalışıyoruz gene burnu havada
Ryhnylmz BusraAltiok canim randevular komple acildi bir suru doktor randevu var hemen bak istersen ben ayni doktoruma aldim randevu sukur
BusraAltiok Ryhnylmz şimdi gördüm ben de çok teşekkür ederim kime almamı tavsiye edersiniz ? Kaç haftalik gebelik sizin
BusraAltiok Ryhnylmz ben ilk defa gideceğim doğumu da orda düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor aceba direkt doktor odasına mi gidiyoruz?
Aycan051415 Annekuzusu_0 bn pursaklardq oturuyorum artık sadece doğuma gidecwm ya en azından buradaki doktor adam akıllı ilgileniyo bilgi veriyo dogurursun sancin var dediğinde giderim artık oraya nasılsa kaydım var
BusraAltiok Annekuzusu_0 çok teşekkür ederim bi de ben ilk defa gideceğim şehir hastanesine 10 hqftalik gebeyim surec nasıl ilerliyor doğumu da orda düşünüyorum direkt doktor odasına mi gidiyoruz?
Annekuzusu_0 BusraAltiok evet direkt doktor odasına giriyorsun canım ordaki doktorlardan bi yeliz hanım bi necati hoca ikiside süper insanlar yani bebeği gösteriyo sana minnoşum balım diyerek konuşuyo yeliz hanım ben 28 haftayım
Ryhnylmz BusraAltiok canim sen gidip muayene ol doktor her seyi guzelce anlatiyor yonlendiriyor simdilik sadece kan idrar var senn icin ne zaman gelceni falan soyler sorarsin merak ettigin her seyi. Ben bu gittigimde artikcanestezi islemlerini halletcem kan idrar ekg falan 37 haftalik olcam Allah izin verirse sona geldik artik o yuzden
BusraAltiok Annekuzusu_0 çok teşekkür ederim ben de ilk defa gideceğim şimdi Yeliz hanıma randevu alabildim çok şükür ne zamandır gidiyorsunuz ikili tarama testi falan yaptırdınız mi?
Annekuzusu_0 BusraAltiok valla ben 28 haftayım şu an genelde özele gidiyordum 22den beri şehir hastanesine gidiyorum
Aycan051415 BusraAltiok yani bir iki kez gitmek yeterli oluyo kan idrar gerekli tetkikler yapılıyor doğum öncesi yapılması ellerinde bulunması gereken kayıtlar aliniyo
BusraAltiok Aycan051415 doktor yapıyor demi bu işlemleri farklı olarak başka bir yerde islem yaptırmak gerekmiyor sanırım