momyy__ neslitzl bu çok net çıkmış kuruma çizgisi olabilir bilmiyorum kan ver kafan rahat etsin en iyisi
Lulikli neslitzl canım bu test yana bulaşmış bence bozuk olabilir ya da göz yanılması ben bulaşmış gördüm bakınca ama bilemiyorum
neslitzl https://resimyukle.io/r/wECMkFsuMw Bunuda ikinci idrarla yaptım daha 5 gun var 2. İdrarimda boyle cikti
Lulikli neslitzl bence fazla damlatmışsın idrarı ondan kaynaklı yana bulaşmış. 2. De yok hiçbir şey net bi şekilde ben görmedim. İnşallah ilerleyen günlerde görürsün allah gönlüne göre versin🤲🏻
Bebitooo Ben de 6 gün kala erken gebelikte yaptığım ilk idrarli test negatifti hiç izi bile yoktu ama iki gün kala kaset testle yaptım net çift çizgi vardi -
Bebitooo neslitzl bence o zaman var bir kaset testle daha uzun süre sıvi almadan tekrar dene yada yarın sabah ilk idrarla
momyy__ neslitzl canım bazı testlerde kaldıktan sonra cikiyo araştır istersen hepsinde olmuyo bazılarında oluyo
neslitzl Bebegim0101 ama kurums cizgisi olsa diger testelrdede olurdu 4 5 tane testim var hic birinde cikmadi sadece bunda cikti 😔
Hzlkaya neslitzl sabah ilk idrarla yaptığınızın çift çizgi çıkması normal çünkü beta hormonu gece toplanıyor gün içinde seyreliyor o yüzden tek çizgi kalıyor kan verin kesinleşsin
elfmoom Brglyksk_ çok aşırı bel ve kasık ağrısı. yürütmeyecek kadar çoktu, ama 12 gün önce çatlatma iğnesi de yapılmıştı onunda etkisi vardı sanırım
neslitzl Brglyksk_ belim ağrıyor asiri sekilde 5 gundur ve pit pit kasik agrisi bazen bisey batiyo gibi oluyo