Yagmurkaragz Dün doktora gittim normal doğum günüm 28 temmuz ama Sezeryan olacağı için 11iyle 15i arasında yaparız doğumu dedi. Sizde nasıl gidiyor hamilelik, alışverişe başladınız mı ben daha hiç bişey almadım erken geliyor bana.
Kubr_a Yagmurkaragz 25 temmuz gözüküyor. Maddiyatı yüksek şeyleri hala almadım sadece bir kaç kıyafet ,küvet ve puset örtüsü minderi örtüsünü aldım🤗
ipekveannesi Yagmurkaragz benim normal doğum olacak inşallah tahmini 16 temmuz gözüküyor şimdilik. Henüz birşey almadım bende erken daha. Su an 19+6 olduk
Yagmurkaragz kbr-hll-ehe valla maşallah hizlisiniz ben daha hiç birşey almadım yavaş yavaş bakiyorum ama hiç almadim
Yagmurkaragz Kubr_a ne guzell ben daha hiç biseye baslamadim geçen pazarda bı tane çıtçıtlı aldım onun dışında hiç biseyi yok 🤣
4858 Benimde 21 temmuz görünüyor Allah bir mani vermezse inşallah😊 birçok şeyini aldık çok şükür dolap şifonyer anne yanı beşiği falan kaldı onlarıda yaza doğru almayı düşünüyorum Bir an önce odasını yapmak için sabırsızlanıyorum ama🤭
bluees1207 Sofistikee benim oğlum olucak ve ve çevremdeki herkesin oğlu oluyor bu sene erkek senesi galiba 😊
Sofistikee Ben de 18+2yim. Henüz ogrenemedim cinsiyetini. Ama sanki temmuz ayı çoğunluk kız bebek gibi okuyorum
mlssrn Sofistikee bende 18+2 yim bence net öğrenemedim 12. Haftada ikili testte erkek dedi bi doktor,16.haftada kendi doktorym %99 kız dedi ama güvenemedim iki farklı fikir olunca detaylı ultrasonu bekliyorum
bluees1207 Yagmurkaragz benim ilk gebeliğim olduğu için gün belli değil ama 40. Hafta 23 temmuzda doluyor bakalım ne zaman olacak. Alışverişe daha başlamadık bir zıbın dahi almadık ama battaniye panduf patik hastane çıkışı gibi hayırlı olsun hediyeleri geldi biz anne babası olarak daha bir çorap dahi almadık 😊 7.-8. Ayda alışverişi yapıcaz biz ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyoruz. İnşallah herşey yolunda gder ve hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Breeze1990 bluees1207 benimde 23 temmuz gozukuyor🥰🥰nasılsnız bugunlerde bende bas agrısı halsızlık basladı
Kubrakrs81 Yagmurkaragz 28 Temmuz gözüküyor ama cinsiyetini öğrenemediğim için alışverişe başlamadım daha
Sofistikee Kubrakrs81 aa benimde 28 temmuz görünüyor. Ben de göremedim cinisyeyini henüz. Detaylı usgye ne zaman gideceksiniz
Miiiii Yagmurkaragz ben hicbisey almadim çünkü ikinci oğlum geliyo ilkinden hersey kaldi sadece biraz kiyafet alirim.onun icinde erken henüz 😂
bluees1207 Breeze1990 bende hiç birşey yok ben baş ağrısını 10-11. Haftada yaşadım halsizliği 9-10-11 de yaşadım şuan hiç gebe gibi değilim hatta hamile olduğuma hala inanasım gelmiyor bian önce net hareketlerini hissetsem de belki o zaman gerçekten inanırım
Kubrakrs81 Sofistikee haftaya cuma kontrolüm var doktorum o zaman söyler yada gittiğimde de bakabilir bilmiyorum artık