Beyel Gamzeates maalesef cikaramadim daha esimi bekliyorum ya acile gidip cikarcaz yada o kendi kesmeye caliscak cikacak gibi durmuyo çünkü
oztrk14 Beyel benimde başıma gelmişti beştaşımı çıkaramadım parmağım şişti ne yaptıysam da olmadı en son eşim yankeski ile kesiverdi kuyumcuya verdim yaptılar eskisi gibi oldu allahtan
Beyel oztrk14 ya bende kiyamadim kac gündür kesmeye çünkü burda kuyumcu yok yurtdisinda oldugum icin ancak turkiyeye gidersem yaptirirm ama kim bilir ne zaman gidecem yaptirmaya. Bu gidisle mecbur kesilcek baska türlü cikmicak
Beyel Zehragniken Ysgl26 Gamzeates Armess_loya defomom Aycan051415 Melos12 oztrk14 MelekMervertlek Gul1998___ Sevinc86 Herkese cokkk teşekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin gece gene parmagim şişti agridi esim acili beklemeyip kendi kesti baska turlu olmicakti iyikide kesmiş yüzük olan yer kan toplamisti suan dokununca agriyo ama bi kac güne gecer ınsallah
Beyel defomom ilk cikarmaya calistigimda mosmor oldu korktum agladim oyle mor görünce sonra soguk suyla morartilik gitti siskinlik kaldi gecenin 3 u cocuklar uyuyo diye gidemezdim sabahladim ama Allahtan biseyvolmadi bende cok korktum valla
MelekMervertlek Beyel maalesef benmde öyle sisti birde gecenin bir yarısıydi tanıdık kuyumculuk aradık geldi kesti eskisi gibi yaptı
Beyel MelekMervertlek ne güzel canim benim oyle bi imkanım yoktu soguk suyla rahatlattim biraz kendimj ama bu gidisle bende kesecem cunku cikacak gibi durmuyo siskinlikte inmiyo
oztrk14 Beyel hadi ya bende çok üzülmüştüm yüzüğüm gitti diye ama bizden önemli değil sonuçta allah korusun bişey olmasın kesin
Melos12 Beyel kuzum genel olarak sadece kesiyorlar diye biliyorum ama elini soğuk suyla yıka sabunla sabun üstüne biraz yağla çevir yüzüğü içine yağ sabun girsin belki çıkar
Beyel Melos12 keserlerse once esime denetim o kesebilirse kessin olmadi giderim acile. Sabunla yagi ayri ayri denedim ama ikisi bir denemedim denim canm umarim işe yarar