Smv Arkadaşlar ıslak mendili erkenden alsak kururmu böyle bi duyum aldım ama indirime girmişken stok yapayım diyorum
Happybsrn Smv yani ben bu soruya şaşırıyorum gerçekten açılmayan paket nasıl kuruyor o söyleyenler neye göre yorum yapmış çok saçma
Bayancorek Smv paketi ters koyunca kurumaz diye duydum bir kaç kişiden.. ben şahsen cesaret edip alamadım daha 6 ay var elbet düşer yine 🤧
Villanelle Bebeklerin doğmasına daha 9 hafta var ve bizim alaturka tuvalet şimdiden depo alanına döndü https://imgyukle.com/i/ExrELx
ayse-huseyin16 Villanelle ya bizde kurur diye değil de tabi ki açılmayan paket nasıl kurusun bebeğimiz yaza geliyor kokusu değişiyor sıcakta çok kötü kokuyor dediler onun için pek almadık 15 16 paket falan aldık heralde
Sld-kocbay Smv asla ben koliyle alıyorum üç koli geldi dün eve en az 6 ay gidiyor hiç bir şey olmuyor raflarda aylarca bekledikden sonra zareb evimize geliyor
DilaraArslan07 Smv Yok kuzum kurumuyor ben 3ay önce aldım ve doğuma 3ay var daha 1tane daha yeni açtım hiç kuru değil bı daha Alicam ucuzken😂