Aslylmz Normal doğum yapmış annelere bu sorum “Doğum başlamadan önce bağırsakların bozulmasını yaşadınızmı? “ Bu belirtiyi herkes yaşıyor mu diye merak ediyorum coğu kişinin yaşadıgını duydum tecrübelerinizle beni aydınlatın lütfen 🥲
Gizem250819 Aslylmz ilk gebeliğim ve normal doğum olacak kabızlıktan çok şikayetçiyim gebelikten önce de böyleydi maalesef bu durum. Doğum yaklaştıkça bağırsaklar kendini boşaltmaya başlarmış ishal değilim ama kaç gün tuvalet yüzü görmezken en azından günde 1 kere çıkabilir duruma geldim
Aslylmz mehtapyilmazturk evet bende öyle duydumda dogumu beklerken her an onuda beklemek gerekirmi diye düşünüyorum kendimce 😂
Aslylmz Gizem250819 bende cok düzenli cıkamıyorum da bu günlerde yine biraz daha iyi dediğiniz gibi acaba kötüleşcekmi dogum yakınmı diye kendimi tetikte bekliyorum 🥲
Feyza-nur Aslylmz benim doğumdan sonra olmuştu doğumdan sonra yediklerine dikkat et sütüm gelsin diye dayadılar hosafı helvayı tamam sütüm geldi ama midem baya kötü olmuştu 😂
mehtapyilmazturk Aslylmz bazı kitaplarda doğuma hazırlık olarak bağırsaklar kendini boşaltır yazıyor Zaten 😂 kaç gününüz kaldı , sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gizem250819 Aslylmz doğum belirtileriymiş merak etmeyin endişelenmeyin 😌 tuvalete çıkabilmemiz daha iyi her iki doğum yönteminde de bağırsakların boşalması gerek sonuçta 😅
Aslylmz Gizem250819 kız olmadım daha cok duydumda sancıdan önce onu bekliyorum gibi birsey oldu emin oluyım dedim 😂🤦🏻♀️