Mercem Hamile anneler ben 11 haftalık hamileyim diofol folik asit kullananlar var mı 60 tablet olan turuncu pakette acil cevap verirmisiniz
Sedefoznur Mercem hayır görmedim hatta uzunca bir süre kullandım sonra ilaçlarımı değiştirdi tabi doktorum
Mercem Aycdlpyrz bugün kahvaltı yaptıktan sonra folik asiti Ictim ve çok afedersin ne varsa çıkardım istifa ettim o yüzden
Mercem Sedefoznur bende bugün böyle bisey başıma geldi kahvaltı yaptıktan sonra folik asiti yutunca istifa ettim neden böyle oldu bilmiyorum
Mercem Eda05 haftaya salı günü gidicem doktora doktorumu degistirdim ilk defa gidicem sali günü o zamana kadar da kullanmazsam olmaz deil mi
Mercem Sedefoznur haftaya salı günü gidicem doktora doktorumu degistirdim ilk defa gidicem sali günü o zamana kadar da kullanmazsam olmaz deil mi
Sedefoznur Mercem belki ilaçtan değildir kusma ilk gün mu böyle oldu yoksa uzun süredir mi aynı şeyi yaşıyorsun
Sdt3456 Femix omega kullanıyorum. Cok memnunum. Deneyın bence hiç bi yan etkisi olmadı midem hassastır bide
Mercem Sdt3456 su anda 11 haftalık hamileyim 12 haftalikken bırakılıyor diye biliyorum mecburen doktora gidene kadar kullanicam
Mercem Sedefoznur işte doktorumu degistirdim bu doktora ilk defa gidicem mecburen 1 hafta daha kullanıcam bebeğe zararı olmaz değil mi ilacın bana ağır geliyor ya hani
Sedefoznur Mercem bebeğe herhangi bir zarar vereceğini düşünmüyorum bende yine sende kendin için dikkatli ol❤️