Cananyildiz Kızlar doktor sarı yapışkan akıntı ve ağrıdan dolayı azitro ve monurol diye ilac verdi hic bir sorun olmaz dedi ama yinede burdan sormak istedim enfeksiyon durumu yasayan oldu mu ?
Nezii Cananyildiz Bende önceki hamileliğimde azitroyu 2 kez manuralu 3 kez kullandım. Kullanın artmasın enfeksiyon riskli
minomino Cananyildiz merhaba, geçen gün aynı şeyi yaşadım ve ilacı ictim zaten tek kullanımlık bi sorun olmadı doktorum da benden pimpirikli zararı olsa verecegini düsünmedim☺️
papatya56 Cananyildiz Belirtim yok dün sağlık ocağında takibim vardı ıdrar verdim orda öğrendim sık sık tuvalete cıkıyom 27+2 haftalıgım
KkubraOz Bende 4+4 günlük hamileyim sağlık ocağında dün idrar testi filan yapılmıştı orda yüksek enfeksiyon çıktı. Biraz korktum açıkcası yarın doktora gidicem ama nasıl geçecek bu enfeksiyon
Cananyildiz Nezii Evet Doktorum enfeksiyon daha tehlikeli ilaçların bir zararı yok dedi Siz ilk 3 ayında kullanmış mıydınız bir sorun olmadı değil mi
Cananyildiz minomino Aynen benim Doktorum da öyle zaten hiçbir zararı olmaz dedi Eczacıya sordum O da zararı yok dedi Zaten zararı olsa doktorumuz neden versin ama işte insan tedirgin oluyor size de geçmiş olsun size hangi ilacı verdi
minomino Cananyildiz bana da munorol verdi. Geçen aksam yatmadan önce ictim sonra gece boyu tuvalete cıkmamak gerekiyormuş.
Nezii Cananyildiz ilk üç ayımda değil 19da kullandım. İlk üç ayımda augumentin 1000lik kullanmıştım . Çok şükür olmadı. Bu ilaçlar gebelikte kullanılabilen ilaçlar.