Selin321 Merhaba herkese ikiz gebe olduğumu öğrendim kesenin biri diğerine göre küçük doktor 10 gün sonra tekrar gel dedi böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda şimdiden teşekkürler
TazeAnne06 Selin321 ne kadar küçük denildi bende kese ölçümleri yapılırken mesela biri 9sa diğeri 8 ya da 7,5 çıkmıştı başlarda tam hatırlamıyorum rakamları örnek olarak söyledim
Nil2736 Selin321 bende 12 haftalık ikiz hamileyim. Bir bebek dierine göre küçük. Edindiğim bilgiler nwticesinde bi bebek hwp küçük oluo. Senin kese de ondan öyle olabilir.
Oylesine6161 Selin321 benimde bu şekildeydi 17+1 olduk. Bir kese diğerine göre daha küçük denildi ama şu anlık bir problem yok çok şükür yarın kontrolümüz var
Selin321 TazeAnne06 kese boyutları hakkında bilgi vermedi biri digerine küçük dedi bebeklerin olduğunu söyledi 10 gün sonra gelmemi söyledi böyle olup sağlıklı gebelik geçiren oldumu merak ettim süreç nasıl geçti.
Selin321 Nil2736 hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🤲 inşallah öyledir içim rahatladı biraz da olsa teşekkür ederim 😊