Twinmamaa Bugün 35. Haftaya girdik, 2 gün önce kontrolüm vardı bebişlerim 1 hafta geriden geliyormuş ama doktorum normal olduğunu söyledi, kiloları 2300 ve 2200 olmuş, sizde durumlar nedir? bebişlerinizin kilosu nasıl🤰
star3star Twinmamaa maşallah kiloları çok iyi.bu sürçte neler yaptınız acaba beslenme şekliniz nasıldı.nelere dikkat ettiniz
Carriebradshow Twinmamaa 27+6 olduk. Geçen hafta kontrolümüz vardı, bebeklerim 1050 gram ve 1030 gramdı. Sonraki kontrolümüz haftaya bakalım o zamana ne olur ☺️
Halide_70 Twinmamaa 35+0′da kızım 2300, oğlum 2512 gram çıktı. Kızım 9 gün geride oğlum haftasına uygun. Doktor sorun olmadığını söylüyor. Yerleri daraldıkça kilo alma da yavaşlıyor demişti önceki haftalarda. 37+0′ı görürsek tamamen normal olacak merak etmeyin. 🤗🤗🍼🍼
Villanelle 29+5 te biri 1450 diğeri 1250 gr idi. Şu an 31+1 olduk. 1 martta gideceğim tekrardan. Bakalım şişko olmuşlar mı? 😊
Zuleyha-12 Bizde 19 haftalığız en son iki hafta önce gittiğimde 200 gr dı bu arada gebelikte vajina kasık ağrısı yaşadınız mı
Twinmamaa star3star İyi mi dersiniz, annelik psikolojisi 1 hafta geriden deyince doktor üzülmedim değil 🥺Şöyle günlük kaşar, muz, süt eksik etmemeye çalıştım. Onun dışında günlük rutin beslenmeme devam ettim diyebilirim..
star3star Twinmamaa şahsi fikrim ikiz bebeklere göre iyi kiloları.sonucta tek bir bebek 3-3,5 kilo arası doğuyo ve biz karnımızda ikitane taşıyoruz toplamları zaten 5 kiloya yakın oluyor.doğumunuza kadar dahada artarlar merak etmeyin
Twinmamaa star3star İnşallah bakalım, erken doğum riskimiz de var erken gelmezlerse artar inşallah. Siz kaç haftalıksınız? Cinsiyetleri ne🧿
star3star Twinmamaa sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun inşallah🤲🏻benim daha yeni 10.haftamın içindeyim.7 martta 12. haftama giricem ogün detaylı ultrason randevum var
star3star Twinmamaa ben 58 ile tüp bebekle hamile kaldım.o süreçte çok dikkat ettim cnkü tüp bebekte cok fazla ilaç kullanımı oluyor(12. haftama kadarda kullanıcam ilaçları).12 şubatta ilk doktor kontrolüm vardı tartıldım 60 kilo cıktım.benimde hedefim 16-17 kilo almak inşallah ilerleyen zamanlarda ipin ucunu kaçırmam.normalde hamur işi cok seven bir insanım hergün olsa bıkmadan yerim ama bu aralar kestim ekmek pilav makarna tatlı olayını
Esma70 27+5 olduk en son 7 şubatta gitmiştim birisi 825 birisi 660 gramdı 1 martta randevumuz var umarım iyilerdir🥰
Mocuzemiz Zuleyha-12 sende kac haftada gosterdi bende 16 hafta ikisinde kiz dedi amma biri net kizdi o birinde kiz dedi amma tamda ozun gostermedi siz kac haftada bildiniz cinsiyyeti