Arvenveannesi merhaba seni okadar iyi anliyorumki benim hikayem çok uzun,2020 haziran ayinda korunmayı biraktim ben oglum 6 yasindaydı.Hemen o ay hamile oldugumu ogrendik şok olmustm cunku hemen olacagini dusunmuyorduk cunku 6 7 yildir korunuyorduk,tabi sevincimiz 3 4 gun surdu kanamam oldu kimyasal gebelkmis meger,korunmadan tekrar devam ettik adet olmadan ben tekrar hamile oldugumu ogrendim tekrsr bi sevinc keseyi flsan gorduk 4.5 haftalkti ama benm 5 haftalk tekrar kanamam oldu neyse ogrendikki oda bos gebelk 8 haftaya kadar beklemstk olusmadi bebek kurtaj oldum.sonra dedim artik bi arastirmaya gireyim cunku oglumdan onceki ilk hamilelgimde 8 haftalk kalp atisi durmustu kurtaj olmustm.Genetik test ve kanda pihtilasma testi yaptirdik esimle temiz cikti.sadece pihtialsmada onemsiz bi genmde pihtilasma cikti onemsiz ama biz yinede bir sonraki gebeliginde igneye baslayalm dedi dr.biz 3 ay ara verip tekrar korunmayi biraktk yine kprunmayi biraktgim ay gebe kaldm malesef oda kimyasal oldu,ertesi ay tekrar adet olmadan gebe kaldim tabi hemen igneye ve bi suru ilaca basladk.kalp atisini duyduk 6 7 hafalk falandi.Sonra benm bi anda durdugm yerde lekelenmem oldu ama bebek iyiydi.9.haftada kalp atisi durdu.Sonra rahim flimi cekildi rahimde basıklık 2 adet perde ve ileri derecede yapiskklk cikti.Histeroskobi oldum gecen sene agustos ayinda,kasimda korunmayi biraktk ama hala olmadi.Korunmayi biraktigim ay herzaman hamile kalan ben simdi hamile bile kalamiyorumm🙄cok uzun oldu ama icimi dokesim gelmis galiba benmde😓psikolojikmen cokmustum ama suan artk olursa olur modundayim cok sukur oglum var Allahim ona saglk sihhat uzun omurler nasip etsin insallah,size tavsiyem rahim flimi falan cekilmeden gebelk dusunmeyin esinizde sperm testi yaptirsin Bende korunmayi biraktigmda 38 yasindaydm cnm suan 40 oldum ☺😂