basakerdvn Merhaba yeni doğacak bebişim için anne yanı park yatak almak isitorum ama marka önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Holmer , prego su an düşündüklerimiz arasında
pusatmom35 basakerdvn ucuz olsun tüm özellikleri olsun diyorsaniz kesinlikle mofy baby number one anne yanı yatağı. Hem sallanıyor hem anne yanı oluyor hemde bebek alt değiştirme yeri de var üstte. Ben trendyoldan 800 e almıştım şimdi fiyatı bir tik fazla. Anne yani kilidinin bir tarafı bozuk geldi bana ama kargoyla uğraşmak istemedim o yüzden pek de onemsemedim. Bebeğim doğmadı bu arada daha kullanamadim
Seyma_ck basakerdvn yoyko 8 in 1 aldım ben de uzun araştırmalar sonucu hepsi buradadan aldım kurduk beğendik sallama olayı da problemsiz daha kullanmadık ama kargosu falan temiz geldi.Kokusu da yok yatağın.Genelde de olumlu yorumlar okumuştum zaten
Rabiikk basakerdvn bende Uni Baby ile Yoyko arasında kaldım. Holmer a da iyi diyorlar ama fiyatı artmış malesef 🥲
basakerdvn pusatmom35 acaba sallanırken çok ses çıkarıyormu Elele diye bi markayı da çok begenmiştim ama çok gıcırdatma yapıyormuş.birde kumaş kalitesi nasıl acaba
Damlada91 basakerdvn ben aldım dün kurduk beşiği madre olanından aldık asla gicirdama ve koku yok zaten iade hakkinizda var bence bi düşünün derim kendi sitesinden aldım
pusatmom35 basakerdvn yani hic denemedim içine yatağını koymadan önce salladım hışır hışır yapıyordu ama yatağını koyup denedim ses kesildi
TnE_ basakerdvn ben de elele madre aldım. Ben de memnunum gicirdama falan da yapmadi bütün özellikleri de mevcut 😊 kumaş kalitesi de çok güzel için rahat olsun ben de bu kadar kaliteli olabileceğini tahmin etmemiştim😊