Hasonoral Kalp atışı için doktorumuza gidecegiz ☺️ hayırlı haberler alırım inşallah kızlar. Sizler kaçıncı haftada duydunuz 8.haftada duyamayan oldu mu ?
Nermin_nur1 Hasonoral Merhaba rahatlıkla duyarsınız diye düşünüyorum inşAllah 🙏🏻 6+1 de duymuştum ben şükürler olsun
TazeAnne06 Hasonoral duyarsınız diye düşünüyorum ben 5+4 te keseleri 6+2 de kalp atışlarını duydum çok şükür 😍🥰
aylinpalaa Hasonoral İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz ben de 8.haftamda duymuştum çok şükür sizde duyarsınız Allahın izniyle merak etmeyin🤲🏻
[silindi] Hasonoral Hayırlı olsun ben 6 haftalıkken alttan muayenede duymuştum geçen hafta 7+1 de normal muayenede duymuştum inşallah sende duyarsın 🙏🏼
Hasonoral Nermin_nur1 biz de 6+1 de gittik çok hafif duyuldu ama net değildi canım bakalım bugün dinletecek mi o muhteşem kalbinii
Usnac1995 8+4 te gittim net olsun diye çok değişik bir şeydi pufff puffff atıyodu yüksek sesle dinletiyor doktor. ❤️
Nermin_nur1 Hasonoral Evet canım bizim de o zaman hafifti bir hafta sonra gittiğimizde daha netti Allah’ımıza şükür sizde duyarsınız Allah’ın izni ile ❤️
Hasonoral Ay benim minnoş bizi öyle bir korkuttu ki 🥺 gitmiş kuytu köşeye saklamış doktor göremedi başta, sonra bı baktı kesenin köşesine saklanmış şebek, duyduk şükür kalp atışını kızlar