Busrakaya Merhaba kızlar Yürüyüş yapmayı gerçekten severim. Bayada hareketliyimdir gün içerisinde. Ama hamile olduğumu öğrendim öğreneli biraz olsun dikkat etmeye başladım. Ama yürüyüş yapmak istiyorum ne olur bilemedim. Doktorumada sorucam burdanda sorayım ddm
rileyss Busrakaya benim herhangi bir riskim yoktu doktorum yürüyüşe devam et dedi ama yürüyüş bandında yürüme açık havada yürü demişti. ben de hep açık havada yürüdüm
GzdeSar Busrakaya canım brn geçen ender saraçoğlunun bir konusmasını dinledim ilk 12 hafta asla önermiyorum yürüyüş dedi :/
Ozgesah355 Busrakaya canım ben Pilates antrenörüyüm, hamileliğimde de yürüyüşe devam ettim fakat doktor 3 ay ara versen iyi olur önlem amaçlı dedi. Senin doktorun ne der bilemiyorum ama ben 3 ay kestim riskli dönemi atlatınca yürümeye başladım
Sedaahmet Busrakaya bende çok sık yürüyüş yaparım. Ama oyle saatlerce degil. En fazla 1 yada 1 buçuk saat felan. Doktor gayet saglikli bebiş demişti. Şuan 9+2 yim. 6 eylülde tekrar randevum var bakalim ne diyecek doktr
Busrakaya GzdeSar höm doğru olabilir. Bende 9. Haftamdayım. İşe baya yürüyüş mesafem var metroya yürü git gel felan ama artık yürüyen merdivenleri bile bekler oldum:))
Busrakaya Ozgesah355 teşekkür ediyorum. Bende yürüyüş açılma yapıyor diye biliyorum araştırmama göre. O yüzden erkenden yapmak istemedim. Birde doktora danışırım. Tekrar sağolun
Ummi Ben ilk haftalarimda cok harektliydim cok yol yürüdüm iş yaptm hali bile yikadm riskim yoktu risk olmaynca bisey olmuo galiba doktrna danış
Busrakaya Ummi bende ev rutinlerini yapıyorumda kuzenm çok yürüyüş yaptığından erken doğum olur demişlerdi ona. Demek dikkat etsek bir problem olmaz inşallah:) teşekkür ederim
Acemimum Busrakaya canım ilk üç aydan sonra sıkıntı değil aksine çok faydalı ama ilk üç ay kemiklerin yumusuyor bel agrın oluyor o yüzden yatıp dinlenmek daha iyi
Gulcag Busrakaya 3 ay dikkat et dedi doktorum nefes nefese kalmadan yokuş çıkmadan sakin yürüyüşleri önerdi 😇
Kevser26 Busrakaya eğer düşük ve kanama riskiniz yoksa bi sıkıntı olmaz inşallah yine de ilk 3 ay dikkat edin çok yormayın kendinizi kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrılar olabilir yoruldukça kendini gösteriyor çünkü 😊
SedaCeylanTucan Doktorum hiç bi sıkıntı olmaz kendini yormadan yapabilirsin demişti. İlk 3 ay koşu bandında yürüyüşte yaptım pilateste yaptım. Ama yinede doktorunuza danışın derim. benim doktorum denizde dalış hariç herşey yapabilirsin demişti:)
Derya341986 Busrakaya sakın sakın sakın ben çok yaptım 12 . Haftamda çok kanamam oldu sakın derim arkadaşım