haklisinesracim Rusya Ukrayna’ya, Çin Tayvan’a, İsrail Suriye’ye. Göstere göstere geliyor worldwar3 😑😒
Lulikli haklisinesracim arada kesin bizi kaynatırlar bi doğuraydık hayırlısıyla ortalık iyice karışmadan 🤣
asellmom Deletedmom_30 arabamız yok ama nasıl yani yinemi zam gelicek gelen zamlar yetmedimi ya gözlerini doyurmaya. Hani inicekti zamlar Allah aşkına ne zamı ya milleti evden çıkamıycsk halemi getirmek istiyorlar
haklisinesracim Lulikli Ukrayna büyük elçisi boğazı rus savaş gemilerine kapatmamızı istemiş. Bizim kapı gibi montrö sözleşmemiz var bunu öne sürerek yirtabiliriz bu konuda taraf olmaktan bilemiyorum
Deletedmom_30 asellmom vallaha dun market alisverisi yaptik 871 tl tuttu inan icinde et tavuk yok temizlik malzemesi hic yok aldigm sebzeler bilr 3 er 4 er tane dolabin yarisi dolmadi nereye verdik anlamadim paramiz mi bereketsiz diye dusunmeye basladjm
esmir asellmom zamlar geldi bile ay o değil de doğuma bir ay kaldı iyice stres oldum savaş zam derken 🤦♀️
Lulikli haklisinesracim valla tamamen cumhurbaşkanı ve danışanları + bakanların düzgünce oturup karar vermeleri lazım. Biz nato üyesiyiz ayrıca cumhurbaşkanının da putinle arası iyi. Tam ortadayız şuan. İnşallah düzgün bi karar alırlar. Boğazları kapatma hakkımız var diye biliyorum ama 2 gün sonra kapatırsak da tüm ülkeler bu sefer bize dönecek biliyorsunuz zaten fırsat kolluyorlar
Zehragniken haklisinesracim Bazen çok tedirgin oluyorum bu pislik dünyaya nasıl çocuk getiricez nasıl koruyacağız diye
haklisinesracim Lulikli boğazları kapatmak demek direkt taraf olmak ve gelin bize de saldirin demek aslında :/
La_le haklisinesracim kız düşünsene onların hepsi bize geldiğini sürüye gibi daha beter oluruz valla bu günleri çok ararız
didnr_ La_le ay allah korusunn allah göstermesin bizde savaş çıkmış olsa gidicek yerimiz yok burda olan mülteciler bizden önce kaçarlar
Lulikli haklisinesracim aynen öyle o zaman ne amerikası kalır ne çini kalır tee anasının gözündeki tüm ülkeler bize horozlanmaya kalkar 🤦🏼♀️ 2 ucu 💩lu değnek sonumuz hayır olsun