Sevoo-066 15haftaligim ve cok asiri kasik bel agrm var bacagima vuruyor doktorm sehir disinda cok korkuyrm düsük yapicam diye kizlar yardimci olun saat 4de Hastaneye gdicem ama kendi doktorum degil cok korkuyorum😢😢😢
superstar_00 Sevoo-066 korkmayın bebek büyüdükçe ağrıların artar dedi benim doktorum herhangi bir kanama vs leke yoksa düşük durumu olmaz
busey_42 Sevoo-066 ama benim bildiğim bu haftada düşük riski azalıyor olmaması lazım yine bilmiyorum ama bende 15 haftalığım. Sol kasığımda ağrı oluyor bazen ama aşırı değil
superstar_00 Sevoo-066 eğer bel fıtığınız varsa hamilelik bunu tetiklemiş olabilir aynısını ben yaşıyorum bebek büyüdükçe rahimde büyüyor rahim büyüdükçe rahmi tutan bağlar esniyor bu da sanciya neden oluyor
superstar_00 busey_42 evet düşüklerin çoğu ilk 3 ayda gerçekleşiyor bu durumun düşükle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Seydaisik Sevoo-066 Canım benimde öyle 15+1 haftalığım, bacaklarım bir ağrıyor nasıl 🥲doktorum normal dedi. Karın, kasık,göğüs bel,sırt,bacak.. her yerin ağrıması normal dedi e bebiş büyüyor 🥰🙈👼🏻
Sevoo-066 Sevoo-066 Gizem260 Gizem260 Gizem260 Bana enfeksiyon dediler ama dusukde olabilir dedi canm ya
Gizem260 Sevoo-066 bende bugün tam 15 haftalık oldum çok fena kaşık ağrım vardı bugün neden anlamadım
Sezgi4 Sevoo-066 bel ve bacakta hiç agrım olmadi kasıklarım da ağrı yok sadece ara ara gerilme ve anı bir bıçak saplanır gibi ağrı hissediyorum ve ciddi anlamda korkutuyor onun dışında bir sorunum yok yazılarda rahim kasları gerilmesinden dolayı diyor ama insan yine de şüpheye düşüyor