Elifinzeytini Kızlar bebeğime 17. haftasına kadar erkek dediler 17. haftadan sonraki ilk kontroldaki doktor kıza benziyor bence kız mı dedi kararsız kaldım önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gireceğim detaylı otura son da cinsiyeti değişen oldu mu yada kızım için alısverişe baslayımmi artık
Bulutesra Elifinzeytini banada erkek dediler ilk haftalar ama detaylıda kızım kesinleşti💗sağlıkla gelsinler
Elifinzeytini denizz89 sizinkini okudum ve şoka girdim gerçekten bence ben olsam ordan çıkıp baska bi doktora gitmiştim
denizz89 @Elifinzeytini yatın kısmetse başka doktora görüneceğim ama yarına kadar bunalıma gitmezsem iyidir vallahi hayatımın en büyük şoku..
Elifinzeytini Ben bir iki ay falan erkek diye alıştırmama rağmen o kadar zorlandım ki ha kız istemediğimden tabii ki de değil oda evlat sadece bir erkeğe alışıyorsun daha sonra kız deniliyor ki seninki çok daha başka bir şey yani doğumuna ne kalmış
denizz89 @Elifinzeytini %100kız dedi doktor şimdi herşeyin rengini değişmeye çalışıyoruz bakalm artk hayrlsıı Rabbm esrgesn sag salım geldin yavrum