Elifkrblt Merhabalar bebeğim 17 günlük çok gazı var çıkaramıyor kendini çok kasıyor önerebileceğiniz bişey varmı gaz damlası fayda etmedi Rezene içiyorum yine fayda etmiyor yediklerime zaten dikkat ediyorumm lütfen yardımcı olurmusunuz?
MTugba Elifkrblt kimyon çayını denediniz mi ? Birde gaz çıkarabilmesi için bir kaç haraket varmış onları deneyebilirsiniz.
Kucukmucize Elifkrblt relactaz gaz damlası canım .Bşzde çok denedik gaz damlası bu fayda sağladı bide ayaklarını karnına vs itikle gaz masajı yap
Zeyyyn Elifkrblt bıogaı probiyotik bağırsaklarını düzenler rahat gaz çıkartıyor biz onunla rahat etmiştik
Elifkrblt MTugba kimyonu maydanozun sapıyla kaynatıp içtim ama yenen pek faydası olmadı hareketleri yapıyorum çok kasıyor kıpkırmızı oluyor 2 saat uğraşıyorum gazını çıkarmakla
Elifkrblt Kucukmucize ay alıyım onu sağlık ocağı metsil verdi ama fayda etmiyor yapıyorum masaj ama çok zor çıkarıyor
Elifkrblt Zeyyyn evet bi tanıdıkta onu söyledi baya rahatlamış ondan alıcam bende inşaAllah faydasını görürüz 🤲
Kucukmucize Elifkrblt bio gai bagırsak düzenleyici canım gaz damlası degil .onuda sabahları 5 damla verdim