Raluca Kizlar Merhaba , size merak ettigim bisey sormak istiyorum , esime begendigi bir saati almak istiyorum ama saat ugursuzluk ayrililk getirir derler cok kararsiz kaldim siz oyle bisey yasadinizmi
Aslii_rc Raluca merhabalar 🥰 Böyle batıl inançlara kapılmayın lütfen 🙏🏼 Herşeyin sahibi Allah, Allah ne dilerse o kaderde ne varsa o. Böyle batıl inançlara Allah razı olmaz 🌸 İyi günler dilerim 🌿
Armess_loya Raluca batıl inanç, Allah ayırmasın🤲🏻 her saate baktıkça zaman, eşinize, hep sizi hatırlatsın 🌸
MerveeD Raluca Ben eşime sevgiliyken saat aldım cok sukur şuan 8 aylık evliyiz 1 bucuk yıl sevgılı 1 bucuk yıl nişanlı kaldık batıl inanc bunlar canım Allah ayırmasın
Yrnnry Raluca yok canım ne alalası var ben her dogum gununde saaat alırım esıme hıc oyle bıseyle karşılasmadım
Aslii_rc Raluca Hiç kimseyi dinlememek gerek Allah’a sığındıktan sonra kalbine göre davranmak gerek ve böyle batıl inanç ve söylenenlere inanmamak gerek ❤️🥰
Gulsurmeli Raluca alakası yok ya bence benimde eşimin en sevdiği aksesuar saat beğendikçe saat alırım ayrılma falan olmadı hshshs 😅😅
Defne2018 Raluca bende evlenirken takı takma zmamnında birbirimize hediye ettik o zman biz çoktan ayrılmıştık bence inanmayın böyle şeylere
TubaDMR4 Raluca bende eşime sevgiliyken saat almıştım yıllarımız geçti üstünden inanma böyle şeylere ya