Aslii_rc Merhaba güzel anneler, özel de doğum yapanlar bir sorum olucak doğuma eş’in girebilmesi için test istiyorlar mı? Ve doğumdan sonra ziyaretçilerden test isteniyor mu ?
Pembekurdele Aslii_rc ziyaretci yasak covidden dolayi refakatci oluyor sadece, bazi hastaneler refakatcidan test istemiyor bazilari istiyor
Taze_gebe Aslii_rc temmuzdaki doğumda eşim refakatçı kalacaktı ve ikimiz de test verdik ziyaretçi ztn yasaktı hastaneye göre değişiyor en iyisi sormak çünkü kimi çok katı kimş cümbür cemaat annenin tepesinde millet🤨
iremcannn1907 Aslii_rc ben 2 ay önce doğum yaptım. Ne ben test verdim ne eşim. Doğuma girdi bu arada. Ziyaretçilerden de istemediler, hatta refakatçiden de
SunnyG Hastaneye göre değişiyor hepsi. Geneli test istiyor ama istemeyen olduğunu da duydum. Ziyaretçi yasak diye biliyorum ama ki öyle de olması lazım zaten.
Aslii_rc Taze_gebe ya evet ben bunu anlamayorum zaten anne yeni doğum yapıyor o anda tek istediği şey 9 ay boyunca sabrettiği karnında taşıdığı minicik bebeğiyle ve eşiyle bu anın tadını çıkarabilmek kendine gelebilmek. Ziyaretçi kim olursa olsun hastanede kabul edilmemeli her kafadan bir ses 🥺 Allah bütün hamişlere yardım etsin kolaylık versin 🤲🏻🙏🏼 Cevabınız için teşekkür ederim 🌸
Taze_gebe Aslii_rc valla bebeği alıp öpenler mi uçuğunu bulaştıranlar mı neler anlatıyolar allah korusun😕
Aslii_rc Taze_gebe 😫😡 bence buna müsade edilmemeli insanlarda hiç düşünce yok gerçekten bırakın da anne ve baba tadını çıkarsın bu yeni hayata yeni bebişle doya doya zaman geçirsin dimi 🥺🤲🏻
Poyrazin_annesi Bızım hastane zıyaretcı kabul edıo. Yanı oyle guvenlık sıstemı cok düşük bırı içerı bomba soksa sokar o derece😂