ikramomm Özeldeki doktorum haftası geride ve 180 gr civarı demişti devlete gittim bir kaç gün sonra ve oradaki doktorum 254 gr gayet iyi dedi haftasına da uyumlu dedi biri içimi rahatlattı diğeri ise korkuttu 🤔
ikramomm ikramomm 6 gün fark var doktorlara gitmemin arasında yani aldıysa bebek bile bu 6 gün içinde kilo aldı
MihrimahVeAnnesiii ikramomm Ultrason cihazı farklılık gösterebilir . Devletin ultrason cihazları eski malesef. Kaldı ki aradaki 6 günde de kilo almış olabilir.
ikramomm MihrimahVeAnnesiii doktor bunu dediğinde covidi yeni atlatmıştık belki de o yüzden oldu bu dedikleri umarım devlette gibi çıkar sonuçlarım hep 🤤
Eslem_1 MihrimahVeAnnesiii devletteki bütün ultrason cihazları öyle mi acaba ben başka doktor görüşü almak için devletten de randevu almıştım sonra belki kafam karışır diye vazgeçtim doktorumdaki 4D Ultrason sanırım ama ben genelde hepsinde hemen hemen aynı tip ultrason var sanıyordum
Eslem_1 ikramomm kaç haftalıksınız kilosu kaç ben 21. Haftamdayım 422 gr kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyordur belki ve ilerleyen haftalarda da kilosunu yakalayabiliyormuş 🌸
MihrimahVeAnnesiii Eslem_1 Her hastanenin ultrasonu farklı canım marka farklılığı var üç aşağı beş yukarı hepsinde değişkenlik gösterir
Eslem_1 ikramomm yani tam bilmiyorum ama ilerleyen haftalarda kilosunu yakalıyormuş sanırım ama çok da endişe edecek derecede düşük gelmedi bana da ve herkesin bebeğinin kilosu Farklı Farklı oluyor haftasına göre 🤗
Eslem_1 ikramomm bi de canım kaşar peyniri pekmez vs de tüket şekerin yoksa tabi 🌸 muz ye bunlar da bebeğe kilo aldırıyor