Fatma-onal Kızlar canım olmamış mandalina çekti resmen aşerdim yeşil yeşil dünden bu yana babam sağolsun bulmuş arkadaşı getirdi şimdi 6-7 kilo var bir an dalgınlığıma gelmiş 3-4 dakika taşıdım belim ağrıdı biraz hemen uzandım bir şey olur mu sizce abartıyor muyum ilk gebeliğim telaşlandım biraz
irem-Dora Fatma-onal sancın kanaman yoksa bir şey olmaz inşallah canım, ben 24. Haftaya kadar 10 kiloluk ürünleri taşıyıp yıkıyordum işteyken mecbur. Düşük riskin de yoksa stres yapma hiç, zaten anlık tasimissin, saatlerce değil. Kötü şeyler düşünme ❤️
Mehtapca06 Fatma-onal yok be birşey olmaz ben 12 kilo oğlumu indir kaldır kucağında gezdir sırtımda gezdir takılıyorum birde hani normal oldu ilk doğumum bebek aşağıda yinede hiç birşey olmuyor sonuçta ağırlık birle kaldıran kadınlar var halter falan bu kadar evhama gerek yok 😂
Fatma-onal Aysumt 10+3 haftalık hamileyim bir anda dalgınlığma geldi hala kzııyorum kendime inşallah dediğiniz gibidir 🥺
Fatma-onal Mehtapca06 relax olmam gerekiyor ama istemsİz telaşlanıyorum bazen hamile olduğumu unutuyorum karnım çıkmayınca daha 😅