Sybabyss Kızlar cok fenayım ya saga yatıyorum sola yatıyorum duz oturuyorum normal oturuyorum kalkıyorum yürüyorum yok nefes alamıyorum daralıyorum cok (hamilelikten) ne yapayom benim gibi olan varmı
Esraazengin Sybabyss bn 35. Haftadayım nefes alamadığım zaman ılık bi dusa gırıyorum kendıme geliyorum
Leylasiva21 Sybabyss tam 27+3 olup ayni durumdayım uyuyamıyorum nefesim gelmiyor Allah’ım yardımcımız olsun
Frdvs25mys Sybabyss bende aynı durumdayım ya benimki çok kilodan da olabilir ama boğulacakmışım gibi hissediyorum
Mavimucize Benim de arada bir oluyor ama sürekli değil..27+1 deyim ben de.. cok kilo aldınız mı acaba o da tetikliyor olabilir..
Mavimucize Sybabyss Ben 7-8 kilo aldım. Bol bol yürüyüş yap nefes egzersizleri yap. Benim bu ikinci bebek. Ilki de henüz 15 aylik.. onun pesinde kosturucam diye hareket oluyor bana. Ama ilk bebegim olsaydı bol yürüyüş yapardım. Şimdi havalar soğuk diye bebekle cok çıkamıyorum..
Derininannesi_ Sybabyss 29 dayım bende senin gibiyim kuzum tansiyonunu takip et hergün hamilelikten malesef doktorum beni kardiyolojiye yönlendirdi yine de bi bakılsın diye cumartesi gidicem bakalım