SuMeyraKsezdemir Bu sabah doktora gittim 4 cm açılma ve nst de sancı varmış yarın sabaha yatış verdi. Sancılarım ara ara oluyor Fatma ana otunu da şimdi içeceğim sabaha Allah Kerim. Benim için dua eder misiniz ?
Ozgesah355 SuMeyraKsezdemir canım hayırlısıyla kavuşun inşallah bebişinle açılma olsun diye bişey yaptın mı? 39 oldum ben hiç açılmam yok.
Fatosumum Sancın var mı ağrı falan? Alttan ağrı hissediyomusun bende 38deyim yarın gidicem doktora ağrım çok fazla
SuMeyraKsezdemir Ozgesah355 özel bişey yapmadım bi ara hurma yemiştim 2-3gün önce şu an da Fatma ana otunu içiyorum
KaderGlserinOk Rabbim hemen kurtarsın seni bir avazda inş bende 38+5 im bugün kontrolüm oldu 2 cm açıklık var dedi ama belime giren ağrı sanki 10 cm açıklığım var tarzında sende var mı canım sancı ne aralıklarla giriyor?
SuMeyraKsezdemir KaderGlserinOk Allah razı oldun canım amin. Kaşıklarımdan belimden bacağıma vuruyor sancı 20 dk da bir kasılıyor.
SuMeyraKsezdemir Mervkfs hacdan bir yakınımız getirdi inşirah suresini fln okuduk suya koyduk o açıldıkça rahim açılıyor suyunu içiyorum inşallah kolay Doğum olur
Tosbik Ayyy 😍😍 saglikla kolayca kucagina al insallah cnm bnm. Ne guzel ya. Yarin yeniden dogacaksin 👼👼💞
Lena SuMeyraKsezdemir Allah yardımcın olsun canım kolay Doğumun olur bol sütün olur inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına 🤗
Tugba2213 SuMeyraKsezdemir canım benımde yarın doğum 🙈 sezeryan ile olucak . Rabbım yardımcımız olsun bırbırımıze dua edelim🙏🏻🙏🏻Sag salim saglıkla alalım kucaklarımıza🙏🏻
Tugba2213 Tosbik saol canımm saatler gecmıyo suan hem kavusmak ıstıyorum hem korku rabbım herkese yasatsın inş🙏🏻 Sizede saglıklı dogumlr benım ıkıncı bunda daha cok korkuyorm heycan nedense 🤷🏻♀️