Deletedmom10846 mammaaa33 oğluma Çağan Barlas isimini koyacağız inşallah 🥰 o yüzden Barlas ❤️Alparslan güzel aralarında bir de
sumelegi Ars harflerini seviyorsunuz sanırım😅 tüm bu isimleri söylemesi zor. Ama birini seçicek olursam kağan derdim bu benım fikrim tabi:)
mammaaa33 @sumelegi @HGulsah Gulsurmeli Aylin_16 Deletedmom10846 Birgul Teşekkür ederim aklım hala karışık herkes farklı bi isim beğenmiş 3 ay kaldı çocum isimsiz kalmasa bari 😂
Gulsurmeli mammaaa33 Alparslan en sevdiğiim 😍✨ Kız ismi Alya erkek ismi Alparslan düşünmüştük bizde eşimle😇
Gulsurmeli mammaaa33 Kura çekin en güzeli ilk çıkan ismi olsun bebişin inşallah Alparslan çıkar ahahhaha 😅
sumelegi mammaaa33 sizin çocuğunuz olucak canım:) eşinle araştırıp düşünüp birlikte karar verin:) milleti boşver
mammaaa33 Gulsurmeli deneyelim bunu bi hiç aklımıza gelmemişti eşim bütün kağıtlara Alparslan yazar kesin 😂😂
mammaaa33 umayben ağır bi isim gibi geliyor bana da ama eşim istiyor kötü değil aslınds güzel isim bu kararsızlık çok zor 😂
mammaaa33 Dilek9191 aybars evet o fikri ben atmıştım ama eşim Alparslan diyo kararsız kaldık ikimizde 😂
Dilek9191 Dilek9191 mammaaa33 soyisim uzun değilse oda güzel benimde erkek eşim hep yağız dedi ben poyraz Demir miran Aslan isimleri düşünüyordum sonra onu kırmak istemedim Yağız’ın kesinleştirdik
umayben mammaaa33 benim de Alparslan adında tanıdıklarım genelde iyi ailesine bağlı kişiler olduğu için enerjisi hoş bir isim gibime geliyor ağır değil bence 🙃