Edadrmz Pemberuya https://ty.gl/73djnkb6dw canım ben trendyoldan bunu almıştım geçen hafta bayada güzel geldi memnun kaldım
Kilaflarinmucizesi Pemberuya Ben dolap uygulamasından aldım pentinin hamile taytı lcw hamile pantolonu bir de trendyol un taytların dan. Daha uygun tavsiye ederim
ikizleribeklerken Pemberuya lc Waikiki int sitesinde ind vardı ben aldım 90₺ pantolon şuan kargoda gelmesini bekliyorum
Bursaspor16 Bi tane lcw den aldım bi tanede defactodan aldım ikisinide aylardır kullanıyorum dönüşümlü olarak bıktım biraz ama yapcak bişey yok 3 ay daha katlanacak yanlız defactonunkinden daha çok memnun kaldım lcwninki daha çok esnedi ve diz yaptı 😀
miroski_22 Pemberuya canım ben lcw dan aldım çokta memnunum aşırı rahat hamile kalmadan önce de hep pantolonunu lcw dan tercih ederdim zaten
sumelegi Pemberuya Pemberuya ya zaten kısıtlı süre giyiceksin ucuz olsun üstüne olsjn yeter😅 çok kalite arama bence
Pemberuya sumelegi valla bende öyle düşünüyorum trendyoldan bir tane aldı henüz gelmedi ama bol bişey aldım😂