Merve098 Çift rakamlara düştük sonunda zaman durdu sanki hiç geçmeyecek gibi😍 25+6 olduk rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin varmı bizimle aynı haftada olan hamisler 🤰
03_ilknur Merve098 25+4 benimde ufaktan Sona doğru geliyoruz rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. Doğum stresi başlamadı değil🙏🙈😊
bigelincik Merve098 kız bebek ama ben daha çok bi şey alamadım çünkü karar veremiyorum 😂 yenidoğan takımlar aldım bi de bir iki zıbın Kaç aylık almalıyım kısa mı almalıyım hiç bilmiyorum
Merve098 @Ebruuuusalman sizinle de aramızda bişey yokmus cinsiyeti ne birde yaz bebeği olacaklara galiba ben fazla uzun kollu aldm siz nasıl aldniz
Merve098 @bigelincik kızımda aynı ayda. Doğdu ama tamda hatırlıyorum nasil giydiriyordum bence fazla uzun kol almamaliyiz
Merve098 @Lisya maşallah cinsiyet nedir neler aldınız ben bolca tulum aldm ama hep uzun kol almışım çok az kısa kollu var
Lisya Merve098 erkek olucak 🥰 bebek arabası, bebek odası, biberon, emzik, kıyafette aldım ama sizin gibi hep uzun kollu almışım bende😅
Merve098 @03_ilknur amin inşallah başladı ya başlamazmi ilk bebeğim de hiç korkmuyordum doğumdan çünkü nasıl birşey olduğunu bilmiyordum şimdi ikinciye hamileyim çok korkuyorum😭