Nazlimom Suna21 biz konfeti patlattık cinsiyet balonu patlatma cok klasiklesti bence dışarda olsaydı sis bombasıyla yapcaktık😁🌸
Hamisannee Suna21 biz yaptık ailemizden farklı yerdeyiz yanlarına gittik ufak bir süsleme yaptık kendimiz balon patlattik yigenlerim vardı onlar çok istedi güzel bir anı oldu 🥰
Lulikli Suna21 ben patlattım canım. Doktorum mesaj attı arkadaşıma onlar da pulları koyup şişirdiler balonu. Akşam da getirdiler patlattık. Evi zaten süslemiştik eşimle öyle oldu 😁
Villanelle Ben doktordan çıkınca annemi aradım direkt. İkisi de kızmış dedim. 1 saat sonra tüm sülale öğrenmişti zaten 😂😂 balona vs gerek kalmadı
CansuDRY Suna21 Patlatmak için istediğimiz balonlar daha şişirirken patladı. Konfetileri siyah bir şemsiyenin içine doldurduk. Onu açtık. Çok hoş oldu. (Ben cinsiyeti biliyordum zaten. Kızıma sürpriz yaptık.)
Berf123 Bende dün ogrendim yarın ufak bir parti yapacaz ailemizle konfeti istiyordum bulamadım mecbur balon aldık ama fiyat cok yüksek ufacık bir kutlamaya birsürü para harcıyor insan da işte heves hepimizdeki