Mery38 Kızlar şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason yaptıran oldu mu nasıl randevu falan aldınız.? Özelde yakın zamanda yaptıran oldu mu nerde ne kadara yaptırdınız?
mirage333 Mery38 ben henüz yaptirmadim ama randevu aldım ozelden. Prof.dr.mahmut tuncay özgün ün özel muayenehanesinden. 750tl dediler ücrete. Sehir hastanesinde Erzat toprak tı sanirim adı. O doktoru soylemislerdi iyi diye.
Sbhan Mery38 merhaba kayseri hüma hastanesine gidip yaptirabilirsiniz ama erkenden gitmenizde fayda var ozelde olsa randevular dolu oluyor fiyat ise 450 tl.Sehir hastanesi ucretsiz fakat kalabalik oldugu icin randevu skinti.
Beybiik Mery38 Sehir Hastanesi’nde genel olarak riskli bebeklere bakıyorlar . Bende sıra almak istedim fakat burayı bekleme zaten 4 kişi alıyoruz randevu açıldığında haftani kacirirsin özele git dediler direk.
Mery38 mirage333 ben dünyam Hastanesi Züleyha güzel e gidiyorum bana da o verdi ama çok pahalı şehir hastanesindenn hemen alan var mı yada nasıl alıyorlar acaba
betulyc mirage333 Mahmut tuncay özgüne bende gittim çok memnun kalmıştım kasım ayında 550₺ vermiştim bayağı zamlanmış
nazca Mery38 ben kayseri’de değil ama Ankara şehir hastanesinde ikili tarama için gittiğimde doktor “ o zamana randevu bulmak zor olabilir” dedi bir kağıt verdi ve dediği yere müracaat edip randevumu almıştım 12 nisanda randevumuz.
Mery38 Sbhan Huma da direk detaylı ultrason a mi gittiniz dünyam Hastanesi ne gidiyorum ben ama cihazları çok iyi değil galiba özel kliniğe yönlendirdi
Mery38 Beybiik gittiniz mi peki her özelde detaylı ultrason yok diye biliyorum ama bilginiz var mı araştırma yaptınız mı?
Beybiik Mery38 Hümaya gittim ocaktan önce 345 TL ye çekildim ocaktan sonra 450 felan oldu diye biliyorum
Sbhan Mery38 direk gidip randevu aliyorusunuz benim haftam gectigi icin girememistim o yuzden haftaniz gelmeden randevu almaniz lazim hüma hastanesine
Gulsahsenen Bende çok zor randevu aldım şehir hastanesinde Hüseyin Azer yılmaza gittim tesadüfen detaylı ultrasona girmediğimi söyledim oda bi kağıt verdi ertesi gün hemen aldılar beni
Erenediz Hümada 500 olmuş. İkili testde 700 800 ama risk görmesse kan vermene gerek yok yimede sen bilirsin diyor kan testi 200 muyanesi 600 yarım saat 45 dk bakıyor mehmet tayyardı adı sanırım. Cokta iyiydi
Erenediz Bende mecbur kalıp özelde yaptırdım şehr hastanesi randevu bile vermedi şiödi zor bela 15 marta randevu buldum gidecem ama ikiliyi yaptırdım zaten detaylı zamanıda değil bakalım ne dicekler nolacak