kubra3891 Kızlar merhaba regl tarihinden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı, bugün adet tarihim 2 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum tekrar negatif çıkarsa diye ,başına gelen oldu mu daha sonradan pozitife dönen oldu mu
Selmaak kubra3891 canım ben reglime 2 gün varken yaptım çıkmadı olmam gereken günde yaptım pozitifi gördüm 😊
FKHA kubra3891 benim erken gebelik testim negatif çıkmıştı canım ama 7 gün önce yapmıştım ben adetten
[silindi] kubra3891 reglden 2 gün önce yaptım negatif geciktikten 2 gün sonra denedim pozitif çıktı canım kan verdim dün hamileyim☺
HilalEyce kubra3891 ben adetim 15 günü geçti öyle pozitifi gördüm yaptığım zaman çıkmıyordu hep negatifti meğer geç döllenme olmuş 😂
kubra3891 Selmaak inşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederim ☺️ daha önce kürtajla sonuçlanan bi deneyimin oldu çok istiyorum
Yabangulu1326 Erken gebelik testi yanıltıyor canım ben ilk erken gebelik testi yaptim onda çıkmadı ertesi gün normal kaset test yaptim onda hemen çıktı 🤗
Meowduman kubra3891 başka postlarada yazdım sizede yazmak istiyorum. Adetime 2 gün varken test yaptım negatif çıkınca adeti bekledim, 3 gün geçti adet olmayınca bir daha test yaptım o da negatif ama ertesi gün silik çizgi belirmişti. 6 gün daha bekleyip gecikmenin 9. Gününde test yapmıştım silik pozitifi gördüm geç döllenme olmuş. İlk gebeliğimde adete 4 gün varken testte çıkmıştı.
kubra3891 Meowduman inşallah bende de öyle olmuştur adet olacak gibi ağrılarım oluyor dönem dönem çok üzülüyorum daha önce de bi kaybım olmuştj o yüzden çok istiyorum sanırım
trakyalikizce Her okuduğum yerde erken gebelik testi bazılarında sonuç verirken geç döllenme olanlarda vermiyormuş. Benim de reglime 5 gün var bu sabah test yaptım negatif çıktı. Ancak üç gündür inanılmaz bel ve sırt ağrım var ara ara da karın bölgemde sancım oluyor hiç böyle olmazdı. Biraz daha bekleyeceğim adetim gecikince yaparım dedim umutsuzluğa kapılmak istemiyorum😔😔
Meowduman kubra3891 adet olacağım gün tamda adet sancısı vardı bende kesin olcam bile demiştim ertesi gün olmadi ama ağrım. Allah hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin inşallah
Tomrishatun kubra3891 negatife pekte pozitif dönmüyor 1 hafta bekleyin gelmezse tekrar deniyebilirsiniz
kubra3891 Tomrishatun inşallah geç döllenmedir umuduyla bekliyorum normalde hiç şaşmaz ama 3 ay önce kürtaj oldum belki ondandır