Nur5734 Makattan kan gelmesi kızlar benim 2 günden beri kan geliyor büyük abdestimi yaparken selpaga siliyorum sonra bisey gelmiyor bu durumu yasayan varmı şuan hamile değilim acaba neden olur
HilalEyce Nur5734 gastroenteroloji doktoruna gidin bir benim 18 yaşından beri ara ara oluyor bağırsaklar da minik yaralar var ondan ilk önemsemedim ama kesinlikle görünün belki çatlak falan olmuştur Allah korusun kötü bir şey çıkmaz inşallah.
mom130 Nur5734 hemoroid ve ya çatlak varsa olur. Kabızlık varsa çatlamıştır usuttuysen de hemoroid vardır.
mirage333 Nur5734 yillar önce kolonoskopide makat girisinde yara görunmustu benim doktor o yüzden kanama oluyor kabiz olma demisti. Zaten bagirsak hastaligim oldugu icin ( çölyak) kabiz olmamam zor ☺ zaman icerisinde hemoroid olustu. Şuan bide hamileyim kabizlik üstüne kabizlik yani. Oyüzden ara ara kanama oluyor.
Villanelle Enfeksiyon, hemoroid, bazı kanser türleri… Yani bir sürü seçenek var. Doktora sormak daha sağlıklı olur
Nur5734 mom130 kabızlık varda o kadar da zorlanmadım yani acaba gebelik falan olur mu diye düşündüm dedim ne alaka arkadan kan 😃😀
HilalEyce Nur5734 doktora gitmeniz en iyisi erken olduğu için tedavi için bir şey verseler bile çabuk geçer
ElmasAksoy1 Bende de olmuştu bi kac gün önce kabizliktan dolayı olmuştu ama bence korkmana gerek yok canım
elifcicek_07 Kabızlık gibi bir probleminiz var mı yaparken zorlanıyorsanız o yüzden de olabilir benim başıma gelmişti.