beybiisu Busrabalta ceren hanım kesinlikle normal doğum destekçisi, henüz çok erken olmasına rağmen ben epiduralli normal istediğimi söylemiştim. O da çok arkasında durdu bu düşüncemin, kendisi de kızını epiduralli normal doğurmuş
beybiisu Ebru021 o da çok iyi bi doktor, ben biraz çekiniyorum erkek doktor o yüzden tercih etmiyorum. Ama öyle bi sorunum olmasaydı ya yunus hocayı ya da uğur değeri tercih ederdim. Yanında 1 sene staj yaptım dünya tatlısı biri
Ebru021 beybiisu anladım canım çok teşekkür ederim insan olarak çok iyi biri sadece kendi alanında nasıl diye merak etmistim
beybiisu Ebru021 çok başarılı, 6-7 saatlik zorlu doğumları uğur değer eşliğinde sorunsuzca doğurttuğuna şahit oldum. İçiniz rahat etsin
Princessmom Bende Batı hastanesi Cihan bademkkrana gidiyorum sezeryan olacagım ilkş sezeryandı. Acaba nasıl sezeryanı çok iyi diyorlar yorumlarda ama insan korkuyor. İlgisi alakası çok iyi uzun uzun bakıyor çok rahatlatıcı birisi ama sezeryan konusu beni düşündürüyor
beybiisu Princessmom ben 2 defa muayeneye gittim ama hiç bilgim yok onun hakkında. İşinde uzman olacağını düşünüyorum ben, o enerjiyi hissettiriyor