Zeynep30 Merhaba bu detaylı ultrason özel hastanelerde ki fiyat aralığı kaç acaba birde özel Ege şehir hastanesinde ne kadar bu ücret bilen varmı
Denizkizi Zeynep30 bu post bugun cok acıldı aynı gune denk geldı demek 😁 canım her hastahanede degısıyor .. Bedava yapanda var cok uyguna yapan da var pahalı olanda var .. Artık sans galıba kım ne oderse 😊
Zeynep30 Meryem34 ben aradığımda fiyat vermiyoruz dediler ya bi kısmını sigorta karşılıyor dedi sadece
Denizkizi Sabah bır arkadas kontorum yok benım yerıme hastahaneyı arayabılır mısınız demıstı fıyat almak ıcın .. Malatyadaymıs aradım 40 tl o da muayene ucretı detaylıda ıcınde dedı .. Ben kayserıde 200 tl odedım
Meryem34 Zeynep30 ben Çamlıca Erdem birde avicenna hastanesini aradım dedi başka yeri aramadım özelde bile hemen bu haftaya randevu dolu dedi haftaya diyeride 15 gün sonraya dedi devleti düşünemiyorum nezamana bulunur 😅
Papatyamoms Zeynep30 devlette ücretsiz genelde sıra bulmak çok zor oluyor bulunduğunuz ile göre bi şansınızı deneyebilirsiniz
Denizkizi Zeynep30 onu bılmıyorum canım yaa ılk aylar ben devlete gıttım bebegın kalbı atmadan hıcbır doktor bsy demedıgı ıcın ozele para vermek ıstememıstım tum testlerımı devlette ucretsız yaptırmıstım ..
Meryem34 Denizkizi aynen özele gidiyorum kendisi normal kan idrar vs testleri hep aile hekimine ve devlete yaptırdı 😊
Denizkizi Meryem34 bana da oyle dedı doktorum yazı aldım bugun sglık ocagında sıstem yoktu dıye yaptıramadım yarın kan ve ıdrar testını yaptırcam seker yuklemesını kabul etmedı aıle hekımı
Meryem34 Denizkizi a bende bugün gittim vermeyede 9 la en geç 10 buçuk arası yapılıyormuş unuttum ondan yaptıramadım 😊
Meryem34 Seydagunaydin evet 375 tl dedi ama sigorta indirimi vs var mı bilmiyorum 15 gün yokmuş 15 gün sonra dedi isterseniz çakmak Erdem’e verim orayı da sormadım fiyatını 😊
ecemrym18 ecemrym18 normal sıra aldım yoğunluğa göre detaylı ultrason sırası veriyorlar. Maalesef devlet hastanesinde yoğunluktan dolayı ultrason resmi vermiyorlar ama devlet hastanesinde olan ultrason aleti özelde yok
ecemrym18 Zeynep30 memnun kaldım ayrıca kendi doktorum 4 boyutlu ultrsonda da baktı çok şükür bebeğim gayet iyi 😊