Haticevrl Gizemkadirpekriz ilk oğlumda doğurana kadar içtim ne yalan soyliyim bırakamadım zorladikca çoğaltım şimdi yine hamileyim bırakmayı çok istiyorum ama içiyorum hala
Gudu Gizemkadirpekriz Hamile olduğumu öğrendim bıraktım. Kesinlikle de içmedim. İçmemelisin. Burda kimsenin çocuğuna bir sey olmamis olabilir ama senin çocuğuna bir sey olmayacağı garantisi yok Allah korusun. Iradeni kullanarak bırakmalısın.
Sinemmmasya Gizemkadirpekriz Canım ilk çocuğumda öğrendim hemen bıraktım 4 ay kadar emzirdim o zaman da içmedim sonra başladım. İkinci çocuğumda da öğrendim bıraktım hemen. Biraz psikolojik bir şey içmicem dersen eğer içmezsin ama aklında tamamen bitirmen lazım. 1 taneden 2 taneden bişey olmaz deyip içme sakın arkası kesilmez yoksa. 🌸
Gizemkadirpekriz Anneoluyorummmm 19 haftalık olmuşuz ben hiç hareketlerıni hissetmiyorum ultrasonda cok hareketli
Gizemkadirpekriz Haticevrl benım ilk hamileliğim bende bırakamıyorum bı yandanda cok korkuyorum napıcam bılmıyorum
Sinemmmasya Haticevrl Kafanızda bitirin yeter ki içmicem derseniz hiç bir kuvvet içiremez emin olun. Sakız çiğneyin karanfil geveleyin ağzınızda İnşallah bırakırsınız çünkü hasar veriyor gerçekten. Teyzem çok içerdi sigara hiç bırakmadı iki çocuğu da zihinsel engelli ve çok pişman keşke içmeseydim diyor şimdi ama iş işten geçti. Bırakamazsanız ve çocuk doğduktan sonra emzirirken sütünüzde koku olur ve tadı kötü olur çocuk emmek istemez yani her halükarda bırakmak zorundasınız diyebilirim.🤷♀️
Deletedmom455465 Günde 10 dal içerken şuan aklima gelirse Günde 1 adet gelmezse hiç içmiyorum. Azalttim diyebilirim
Slcn- Gizemkadirpekriz malesef bende 14 haftadayim dusuk nikotinli sigaraya gectim ama gunde 7 8 tane iciyorum 😔birakmam lazim dedikce daha cok iciyorum
Bernayamaner Bende 16 haftalık hamileyim çok bırakmak istiyorum ama olmuyor ben de hala daha içiyorum malesef
Gizemkadirpekriz Bernayamaner inşallah saglıkla kucağımıza alırız bende 19 haftalık hamıleyım şuan hiç bir hareketını hissetmedım
babyninannesi ben sigara icmiyorum ama.bende hissedemedim daha 19 hafta biticek, ultrasonda da cok sakin dedi doktor ya cok uslu bir kiz geliyor yada firtina oncesi sessizlik 😂
Gizemkadirpekriz babyninannesi yaa masallah hayırla gelsin benımkıde cok hareketli dedı ama hiç hissetmedım bazen kızım içerdeysen ses ver dıyorum😂
babyninannesi Gizemkadirpekriz cinsiyeti ogrenmeye gitmistik hatta doktoe goremedi sen cikolata ye yarim saate gel dedi hatta yedim tekrar girdim hareket etmis bende gordum pozisyonu degismisti ama hic hissetmedim olabiliyo demekki bazilari en kucuk haftalatda bile hissetmeye basliyo saglikli gelsinde bosver😊
Gudu Mimii94 dun ve bugün bu sigarayla alakalı tüm tiryaki arkadaşlar post açmış keşke orfan okuyup baksalar ayrı ayrı 6 7 tane post açmanın mantığı nedir anlamadım bu arada..
Gul1998___ Bunu kendinize ve masum tertemiz canlara nasil yapiyorsunuz ?onlari sigara dumanina maruz birakmayin😔
Cocolingo Gizemkadirpekriz ilk 2 ay içtim hatta 3. Aydada ara ara içtim, bulantılarım aşırı artınca gözüm görmedi hiç içmedim sonrasında, yarın doğuruyorum bi 10 gün sonra yakıcam bi tane keyif cigarası 😁