_momy_ kızlar ben hiç bişi yiyemiyorum sürekli kokulu kokulu domates aşeriyorum tek onu tuzla yemek geliyor doktorumda hormonlu ve mevsim dışı olduğu için izin vermiyor ölücemmmm 🤰🏻🤰🏻🤰🏻 var mı benim gibi zamansız aşeren
secoz _momy_ off hormonsuz ne vardı şuan mevsim sebzeleri bile hormonlu 🤦🏼♀️ Ye gitsin keşke sadece domateste hormon olsa 🤭
Svmbstp _momy_ Hormonsuz bişey yokki zaten bence nefsini körlemek icin bir dilimde olsa yiyebilirsin yani. Yazın bile salatalıklar domatesler hormonlu oluyor. Köy domatesi cok nadir yani artık
_momy_ esradgn123 ay kuzum nefis körlemesi derler bizde ben de aldım yedim ama yok sürekli yemek istiyorum tek domates ne yapıcam böyle doktorum izin vermiyor zaten bulantı kusma başka bişi yiyemiyorum 🤰🏻🤰🏻🤰🏻😔
Deletedmom455465 Normal mevsimde bile hormonsuz sebze meyve yok ki hepsinde her zaman var. Dogal yiyecekseniz bahçeden koparıp yemeniz gerek
_momy_ Deletedmom455465 aynen ama şuan domates hiç mevsimi değil hepsi sera doğal şart dışında bahçemiz yok keşke olsa dalından yesek meyveyi sebzeyi 🤰🏻❤️ ah kuzummm çok dardayım bulantı kusma yediğim tek domates ona da yeme diyor doktırum
_momy_ secoz ay gerçekten birde üzerimde baskı almıyor eşim hergün domates kavgası çıkıyor bu son diye diye zorla ikna ediyorum gizli aldım bir kez hakkımı helal etmem benim de bebeğim dedi
_momy_ Boncuk18 ayy aynıyız kuzum benim 16 haftam bitiyor halennn aynıyım akşam yemek yemeyi özlüyorum asla yiyemiyorum salça yağ ıyyyy yazmak bile istemiyorum
_momy_ Boncuk18 sadece domates patates salatalık asla almıyor eşim domatese zorla ikna ettim kavga çıkıyor hayır başka bişi yemiyormuşum tek hormonu domates yiyormuşum ya elimde değil midem almıyor çıkıyor herşey
_momy_ Allah başka dert vermesin ama sürekli kusuyorum yediğim tek patates domates yani belki benim gibi olan vardır patates neyse de domatese herkes kızıyor
Boncuk18 _momy_ Öyle düşününce şuan organik saglıklı olan ne kaldı ki mecbur ac gezmektense yiyorum bende
_momy_ Svmbstp aynen yiyorum ama mesela iki üç kilo yiyorum başka bişi almıyor midem Allah başka dert vermesin ama bazen kuzum böyle minik şeyler de çok sıkıntı oluşturuyor kusuyorum tek domates patates
_momy_ Svmbstp 16 bitiyor kuzum 17 oldu ama halen bulantı kusma tiksinme devam sadece domates tuzlu sade haşlama tuzlu patates
hunilimom _momy_ aman sadece domates mi hormonlu vallahi ben kahvaltıda domatessiz yapamayanlardanim çeri domates alıyorum yiyorum ne yapayım çilek kızım istiyor iki seferdir pazardan alıyorum vallahi tadı da guzel ne yapalım bu zamanda hormonsuz bişe bulmak imkansız
Deletedmom623737 hunilimom Öyle valla ne salatayı domatessiz yerim nede kahvaltı yaparım bende çeri alıyorum bazende bime şeker domatesi geliyor minik minik ondan alıyorum 🤭
_momy_ hunilimom öyle kuzummmm çok şükür imkan var ama işte doktor yasak dedi ya kavga kıyamet başka da bişi yiyemiyorum çıkarıyorum