Ceylankosova Dun doktor bebegin esinin rahimi kapadigini soyledi pts gunu serklaj olcam ve kanama durumu beni biraz tedirgin etti dedi plasentasi asagida olup serklaj olan varmi
Toprak6565 Benim de plasenta previa totals tam kapama var. Ama serklaj yapılmadı. Sadece iki hafta rahim kasılmasını önlemek için iğne vuruldum. 32. Haftadayım şu an.
Ceylankosova Toprak6565 benimde bu haftalarda serklaj olmam lazim. Ilk bebegimi 24+5 erken dogum yaptim 1.5 ay yasadi kaybettim bunda bu onlemi almalta zorundayim nasil olcak bilmiorm doktor kanamadan tedirgin oldu 😔
gozgozanne Toprak6565 ne zamandan beri bebeğin eşi öyle ? Bı sıkıntı yaşadınız mı hamilelikte kanama falan?
Toprak6565 Ceylankosova Tedbir alması çok iyi cnm. Bol bol yat dinlen. Ben de genelde yatmaya çalışıyorum.
Toprak6565 gozgozanne Haftamda öğrendim ben. 28 e kadar bekleyelim çıkar belki dedi ama çıkmadı. Bu haftadan sonra çıkmaz dedi. Hayır çok şükür yaşamadım kanama vs. Genelde istirahat halindeyim. Dr ağır iş ve ilişki yasak dedi.
gozgozanne Toprak6565 anladım canım. Benim de aşağıda ama çıkabilir dedi 16 haftalık daha ondan merak ettim benim daha küçük