AnnelikHayali ben de 36+1, hazırlıklar tamam sanırım 😊 kıyafetlerini yıkadım, çoğunu ütüledim. Sadece anneannesinin babaannesinin gönderdiği örgü kıyafetler kaldı yıkanmayan ama onlar da biraz büyük olduğu için acele etmedim.
Ev temizliğini de yavaş yavaş yapıyorum, sağolsun eşim de yardım ediyor. Haftaya da annem gelecek inşallah, başka şehirdeler çünkü.
Gün içinde yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bir de doktorumun tavsiye ettiği hareketleri yapıyorum; squat, lunge, pilates topuyla hareketler vs. Perine masajı yapmamı da tavsiye etmişti, onu da yapıyorum.
Hurmaya da geçen hafta başlamıştım ama ahududu yaprağı çayı aklıma gelmemişti onu da alayım bari 😁
Sırt ve bel ağrısı pek yaşamıyorum şükür, hamile yastığım sağolsun 😊 ama ödem kesinlikle var. Ne yaptımsa azalmadı, artık inşallah doğumdan sonra 🙈
Gelişimi de haftasıyla uyumlu, iri bir bebek değil dedi doktorum. Ben de öyle tahmin ediyordum zaten, anası 1.50 çocuğumun çok da iri olmak gibi bir şansı yok 😁 nstde nerdeyse hiç sancım çıkmıyor şu an. Bakalım haftaya da alttan muayene edecekmiş doktor.