Rabiaaa46 Kızçeler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerşiniz ne durumda doğumla ilgili kaygılarınız başladımı ne düşünüyorsunuz?
Saelif Rabiaaa46 31 hafta oldum tabi korku var ama sezeryanin cok guzel duygu biran önca dogsun yavrum agrim oluyr kalca bel bas agrisi ☹
Zeynokus Rabiaaa46 mide yanmasindan asla yatamiyorummm 😢😢 arada kasilmalarim oluyor 31. Haftadayimm beni bayiltsalar 38. Haftada uyandirsalar ya 😂😂😂😂
Anne_N Rabiaaa46 31+2 midem fena değil. Ağrım da çok yok. Ödem var ama. Çantam hazır. Temizlik işi var. 2 gün önce uğraştım biraz temizlikle. O günden beri hareket az. Yordum çocuğu. Ödem de çok 2 gündür
AysunUgur Rabiaaa46 30+4 rahat geçiyor çok şükür 🧿 kuzenim sen görürsün son trimester falan diyodu ama ben rahatım şimdilik 😅 inşallah haftaya yıkama ütüleme işlerine başlıycam, 32 den sonra da hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum 🌸
pinarpi 31+4 bende halsizlik ve bel ağrısından muzdaribim 😥 ama heyecan dorukta sabırsızlıkla bebişi bekliyorum 🥰 bebişin de keyfi yerinde, ilk gebeliğin normal doğum istiyorum inşallah öyle olur 😊
Rabiaaa46 pinarpi inşallah canım bende ilk ve normal istiyorum sağlıkla kolaylıkla doğarlar inşallah 🙏☺️
Sla7723 Gece çok sık uyanıyorum uyuyamıyorum ve felaket bi mide yanmam var birde evde yerleri sildim temizlik yaptım ondan sonran 3gün bebek hareketlerini hissetmedim acile gittim bi sorun yok dediler ultrasonla uğraştı eve geldim yine başladı hareketler bende anlamadım ☺️🤦🏻♀️
Rabiaaa46 Sla7723 bu zamanda aslında çokta harap etmemek lazım kendimizi bol hareket ama ağır iş olmamalı (keşke kendimde uygulamam bu dediğimi 😅)
Rabiaaa46 Zeynokus aslında hamile değilmişiz bu haftalara kadar onu fark ettim ağırlaşmamızda cabası 😅 dur deme öyle sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Rabiaaa46 Anne_N evet yoruldukça hareketleri azalıyor neden acaba vallahi iyi yapmışsın neler koydun çantana benim daha o kadar eksiklerim var kiii ama e bebekte güzel indirimler var fiyatlara da güç yetmiyor 🤦🏼♀️
Rabiaaa46 AysunUgur ne güzel sonuna kadar rahat gider inşallah bence belki hamileliğin zor kısmı 3. Trimester oda doğum yaklaştığı için ağırlaşıyosun vs ama en az güzel kısmıda aynı zamanda bebeğini kucağına almana çok az bi zaman kalıyor hastane çantası odası kıyafetlerini hazırlamak 🥰 sağlıkla doğur inşallah canım 🙏
Duygu388 31 haftalık hamileyim çokk zorr geçiyor başından beri böleydi zaten şuan o kadar uykum geliyoki bıraksalar uyusam yine mide yanması var bel ve yalancı sancılar başladı
Rabiaaa46 Duygu388 Kayserili misinn ?🙂 Rabbim inşallah kolaylığını versin geri kalan zamanını kolay geçir sağlıkla gelsin bebek
nevermind 30+2 den merhaba sukur her sey cok iyi rahatim ama 2 gundur kizim az hareket ediyor korktum biraz sizde de oyle mi yani ara ara hissettiriyor kendini acaba uyuyor mu
Sla7723 nevermind oluyor sanırım bu haftalarda hiç hareket hissetmediğim oluyor doktora gittiğimde bir sorun yok ama
Rabiaaa46 nevermind nevermind evet ara ara oluyor bende bu haftada olan herkesten aynı yorumları aldım o yüzden endişe etme hiç ama hiç hareket etmezse tedirgin olursun sağlıkla gelsin inşallah 🙏
mavi18_ 30+3 olduk biz kızımla. İnanılmaz mide yanması yaşıyordum iki gündür bıçak gibi kesildi anlamadım. Bel ve kalça ağrısı çok fazla bacaklarımın iç kısmında ağrı kramp oluyor özellikle geceleri ve uyku problemi yaşıyorum bu yüzden 😕
Rabiaaa46 mavi18_ ona da huysuz bacak sendromu diyorlar sanırım maalesef bazen bende yaşıyorum resmen hayat kaliteni etkliyor ama az kaldııı sabırrr yapıcaz bu işi 😅🙏
Papatyaytt Rabiaaa46 ahhh ahhh ne anlatsam ki kilo çok almama ma rağmen acayip ağırlastim dışardan beni gören 6aylik hamile zanneder ama benm son 1 buçuk ayım kalmistir 🙄 aşırı halsizlik yorgunluk uyku ağrı veeeeee en kötüsü koku hassasiyetim geri geldi soğanlı yemekler acayip değişik kokuyor ağzıma suremiyotum hayvansal gıdalar acayip kokuyor ağzıma suremiyotum migdem çayır cayit yanıyor uzanıp uyuyamıyorum gece tuvaletim sürekli geliyor uykumdan bişi anlamıyorum yatagga yatınca sağa sola fonemiyorum kisacasiiiiiiii hemen doğurmak istiyorum hayırlı zamanda bebeğimi kucağıma almak istiyorum Normal düşünüyorum inşaallah ta kolayca dogururuz anneler gerçekten annelik zor işmiş annelerin gerçekten hakkı odenmezmis daha dünyaya gelmeden neler yaşattı bana bu aglusum 🥰❤️ama evlat işte dunyalardan çok seviyoruz yinede inşaallah onlarda annelerinin kıymetini bilirler ❤️
Rabiaaa46 Papatyaytt Kesinlikle insan yaşamadan aynı yoldan geçmeden farkına varmıyor ne yaşadıklarının Allah tüm annelerimizden razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 inşallah normal doğumla yaparız ya bende çok istiyorum
Anne_N Rabiaaa46 gerçekten yorulmuş dün öğleden sonra hareketlendi tekrar. Benim çanta çok detaylı. 2 ayrı valiz yaptım biri bebeğe biri bana. Süt sağma makinesinden nevresime, kupadan kahveye herşey var 😄
Duygu388 Rabiaaa46 Evet canm kayseriliyim doğma büyüme ve burda yaşıyorum güldüğüne göre sende kayserilisin 😊❤️❤️