Anneoluyorummmm Ben maske falan hiç yapmadım cok yapmak istiyorum 😳 ama doğuma az kaldi zaten merak ettim siz neler yapıyorsunuz? 33+2yiz🧿🙏
Nazlimom Anneoluyorummmm yeşil kil yapıyorum sürekli degil ama aklıma geldikçe diğer maskelerden yapmadim hiç
bykarakan Anneoluyorummmm öncede yves rocher in yıkama jeli ve toniğini kullanıyordum hamileykende devam ettim sadece pek maske yapmıyordum sadece kahve telvesi
AnnelikHayali Anneoluyorummmm ayda bir hydrafacial yaptırıyorum canım. 😊mis gibi oluyor. Kendim de evde iki üç günde bir loreal’in kil maskesini uyguluyorum. Bazen pamuğa Gül suyu döküp onunla siliyorum.
Bayancorek Anneoluyorummmm cildim de pek sorun olmadığı için maske yapmıyorum, her gün yatmadan gül suyu toniği ile siliyorum, üstünede yine orijinal gül kremi sürüyorum pamuk gibi uyuyorum sonra 🙈🌸
gizzzy35 Anneoluyorummmm Ben uzman estetisyenim. Kuvvetli asitler içermediği sürece gebelikte ürünlerinizi kullanabilirsiniz ben kullanıyorum. Sadece belli asitler var Salisilik Asit, aha ve BHA içeren ürünler sakıncalı.
gizzzy35 Anneoluyorummmm Evet niye kaçınıyorsunuz ki 🙏 Yani emilim olup taaa fetüse gittiği kanıtlanmış birşey değil. Bakımlarınızı yapabilirsiniz.
mirage333 Anneoluyorummmm loreal in yüz temizleme jeli ile yıkıyorum hergün. Maske falan yapmiyorumda. Yasak mı ki böyle seyler??
Umutunannesi92 Cosmed yağlı temizleyici ile ön yıkama yapıyorum güneş kremi arinsin diye üstüne bee beauty yıkama köpüğü ile yıkıyorum (akşamları) sabahları duru su ile yıkıyorum . Sebamed nemlendiri kullanıyorum missha güneş kremi sürüyorum