Elfm Kızlar hamileyim kahverengi lekelenmem vardı geçti devam etmelimiyim progestana doktora gitmeme 3 gün var
AvBurcu Elfm bence etmelisin. Kanaman geçmiş olsa bile rahim içinde kanama alanı olabilir. Doktor muayene edip eğer gerek kalmadığını söylerse bırakırsın. Zaten 3 sonra doktora gidecekmişsin
svmeybgl Elfm devam etmesisiniz doktor bana belli bir süre kullandırmıştı . Sizde zaten 3 gün sonra doktora sorarsınız . Yan etkileri haricinde ilacın hiç bir zararı Yok
Neroizm Elfm edin bence bir zarari olmaz aksine faydasi olur bir daha kahverengi lekelenmeniz olmaz mesela cunku bebeginiz guzel tutunur. Progesteron hormonu rahim duvarini saglamlastiriyor.
silacetin88 Ben 3 gündür kullanıyorum ayrıca kahverengi lekeyi farkettiğim ilk gün iğne de yapıldı dün baya azalmıştı lekeler sevindim bitiyo diye ama bugün yine çoğaldı doktor kontrolümde çarşamba günü kalp atışlarına bakıcak umarım yolundadır her şey beklemek çok zor 😥
Merveaozturk Sakin birakmayin benim sorunum kalmadigi halde doktorum 7.haftadan 20.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Gebelikte birden kesince tekrar kanama yaşanıyor.
Aylakara26 Elfm canım Progestan bende kulandım 5 haftadan 13 Haftaya kadar kulan dedi Doktorum Sakin birakma Doktoruna gidince sorarsin tekrar Bende günde 3 kez kulandim bebek icin cok iyi rahmini kalinlastiriyor
DilarArslan Elfm kullanmaya devam et canım ben 11 haftalık oldum sayılır hala kullanıyorum. Doktora gitmeden insanın içi rahatlamıyor benim de yarın randevum var. Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏🏻
Papatyamoms Bende 8 haftama kadar kullandım sonraya yine ara ara içtim hala lekem bişeyim oldumu hemen içerim 19+4 um